Sisustusremontit

Sisustusremontit

Sisustusratkaisuissa suunnittelijamme osaa arvioida paikan päällä työn laajuuden eri materiaalivaihtoehdoilla. Hän tukee ja neuvoo monissa eri yksityiskohdissa. Oli kyse sitten keittiön kalusteista, tapetista, lattiamateriaalista tai laattojen valitsemisesta, pystyy sisustussuunnittelijamme esittelemään erilaisia vaihtoehtoja toiveidesi mukaisesti. Meillä on laaja valikoima yhteistyökumppaneita, joten valinnanvaraa riittää. Pystymme myös yhdistämään uusiin suunnitelmiin nykyisen sisustuksen tai auttamaan löytämään unelmien pintamateriaalit. Lopputuloksena syntyy remonttisuunnitelma, jonka toteutukselle annamme kirjallisen tarjouksen.

Laajemmissa kokonaisuuksissa kannattaa aina valita sisustussuunnittelijamme palvelut. Hän voi myös auttaa jo valmiina olevien omien suunnitelmiesi kanssa ja kertoa minkälaisia asioita  kannattaa ottaa huomioon. Näin varmistetaan, että  tuloksena on kestävä ja tyylikäs ratkaisu, joka lisää talosi tai asuntosi arvoa. 

Vaihtoehtoisesti voit tilata suunnittelijoiltamme kokonaissuunnitelmat, jolloin sinun ei tarvitse itse nähdä vaivaa, vaan voit rauhassa antaa unelmiesi remontin toteutua, aikaa säästäen ja vaivattomasti!
Sisustussuunnittelijamme palvelee seuraavilla alueilla: Kouvola, Kuusankoski, Myllykoski, Inkeroinen, Valkeala, Anjalankoski, Elimäki, Jaala... Toivomusten mukaan myös muualla!

Ota yhteyttä:

---

Janne Sani
Sisustussuunnittelija
040 910 5211
janne.sani(a)costella.fi
 
     

Tervetuloa meille keskustelemaan remonttiunelmista kahvikupposen äärellä!      
unelmiesi remontti Sisustussuunnittelija Kouvola
 
07.10.2017
VIVAX ilmalämpöpumput jälleen energiatehokkain!

11.07.2017
TM Pikakokeessa M Climate ilmalämpöpumpun etäohjain

15.12.2016
UUSI VERKKOKAUPPA AVATTU!