Costella Oy

Costella Oy on vuonna 1994 perustettu korjausrakentamiseen, talotekniikkaan ja lämpöpumpputekniikkaan erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet sekä julkinen sektori.

Toimialueemme on Kymenlaakso, jossa olemme johtava urakoitsija kotien kunnostajana. Vaativia erikoistöitä suoritamme myös muualla Suomessa sekä ulkomailla.

Maahantuomme valikoituja huipputuotteita, joita oman asennusurakointimme lisäksi valikoitu jälleenmyyntiverkostomme paikkakunnittain myy ja asentaa.

 

Lämpöpumpputuotteet ja lämmitysjärjestelmät

  • Atlantic ilmavesilämpöpumput, lämmityskattilat, hybridiratkaisut öljylle ja kaasulle ym. 
  • Ecoforest maalämpöpumput
  • Multiheater poisto- ja ilmavesilämpöpumput
  • Austria-Email lämpöpumppuvaraajat
  • COOPER & HUNTER ja VIVAX ilmalämpöpumput
  • ELCO lämminvesivaraajat
  • TECMA wc-pumppaamot
  • MAESTRO suihkukaapit
  • REGAL infrapunasauna-höyrysauna-suihkukaapit

Costella on arvoistaan tiukasti kiinni pitävä yritys. Tyytyväinen asiakas on kunnia-asiamme!

 

Henkilöstön ammattitaito – Osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme.

30 ammattilaista käsittävä henkilökuntamme on pitkäaikaista, innostunutta, hyvin koulutettua, luotettavaa sekä omaa sopivasti ammattiylpeyttä.
Kiitelty työn jälki on paras mainoksemme.

Asiakastyytyväisyys – Sopimukset pidetään, laadusta ei tingitä.

Budjetin ja aikataulun pitävyys sekä pienetkin yksityiskohdat ovat meille tärkeitä.
Käymme aina maksutta paikan päällä arviokäynnillä ja tarkistamassa kaikki remonttiin ja sen aloittamispäätökseen liittyvät asiat.

Remontit ovat usein merkittäviä hankintoja, joten vertailu kannattaa aina.
Yksityiskohtaiseen kirjalliseen tarjoukseemme jää aina riittävästi aikaa paneutua.

 

Vahvuutemme

Teemme kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen takuutyönä – avaimet käteen.

 

TERVETULOA ALOITTAMAAN REMONTTI KANSSAMME!

Olemme täyslaidallinen alan ammattilaisia kaikilta rakentamisen osa-alueilta. Saat meiltä palvelut rakennussuunnittelusta lupakuvineen, sisustussuunnittelusta mallipiirroksineen, aina roskien pois vientiin asti.

Teemme kaikki remontoinnin ja rakentamisen osa-alueet omilla ammattimiehillä. Tämä on kustannustehokasta ja varmaa sekä aikataulujen että työn laadun kannalta. Meille on myös tärkeätä tietää, ketkä kotonasi työskentelevät.

 

Paikallisuus

Toimimme Kymenlaaksossa, olemme läsnä vielä remontin valmistumisen jälkeenkin.
Alalla työn yleinen takuuaika on kaksi vuotta, mutta on töitä, joista tekijä on mahdollisten virheiden vuoksi vastuussa vielä kymmenenkin vuotta.

Remontoinnissa joudutaan usein puuttumaan rakenteisiin, joiden työvirheet voivat aiheuttaa suuriakin vahinkoja. Näissä tapauksissa on hyvä olla tekijästä muutakin tietoa jäljellä kuin pakettiauton rekisterinumero. Meille paikallisuus on tärkeää, koska Sinunkin onnistunut remonttisi tuo meille uusia asiakkaita.

 

Ilmainen remonttiarvio

Tulemme mielellämme tutustumaan remonttikohteeseesi. Käymme läpi kaikki remonttiin vaikuttavat seikat ja otamme huomioon omat suunnitelmasi ja toiveesi. Usein arvioitsijamme osaa tuoda esiin myös teknillisiä ja sisustuksellisia asioita jotka tuovat remonttiisi lisäarvoa.

 

Yksi kirjallinen sopimus

Etenkin märkätilaremonteissa tarvitaan eri ammattiryhmien työtä. Koska teemme kaiken omalla henkilökunnallamme, tarvitset vain yhden sopimuskumppanin ja sopimuksen. Tällöin sinulla on sama yhteyshenkilö vastaamassa kaikkiin kysymyksiin.

Sopimuksen sisältö tehdään selkeäksi ja yllätyksiltä vältytään. Pintamateriaalit voivat olla omia hankintojasi, mutta suurien volyymien ansiosta laaja valikoimamme on usein edullisin vaihtoehto.

 

Remontin haittojen minimoiminen

Olemme tottuneet työskentelemään asutussa kohteessa. Panostamme esimerkiksi pölyhaittojen minimointiin ja muihin rakenteiden suojauksiin. Järjestämme vaikkapa väliaikaisen lämpimän veden saannin tai tilapäisen WC:n samaan hintaan.

LUE LISÄÄ