Eroon kaasulämmityksestä

Useissa Kymenlaaksolaisissa SOK myymälöissä haluttiin vaihtaa kaasulämmitys nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen lämmitysmuotoon. Ratkaisuksi valikoitui Costella Oy ja Multiheater ilmavesilämpöpumput

Haminan Neuvottomassa maakaasulämmitys vaihtui kolmeen Multiheater Premium ilmavesilämpöpump-puun.

Haminan Neuvottomassa maakaasulämmitys vaihtui kolmeen Multiheater Premium ilmavesilämpöpumppuun.

Multiheater Premium malli lämmittää tehokkaasti kovillakin pakkasilla, ja jäähdyttää tarvittaessa vielä + 45°C ulkolämpötilassa. Sen energiatehokkuusluokka on A++ 55°C:ssa, eli lämmitykselle patteriverkostollakin, jossa menoveden lämpötila voi olla korkea. Premium-malliston laitteet tekee erityiseksi niiden erittäin hiljainen toimintoääni, sekä EVI-DC invertteritekniikka, jolla saadaan optimaalisesti tehoa ja riittävästi kuumaa jopa 60°C vettä. R32 kylmäaine.

sale-neuvoton-ämmitysjärjestelmät

Sale Husula

Haminan Husulassa asennettiin 2 kpl Multiheater Premium ilmavesilämpöpumppuja Sale-myymälän uudeksi lämmitysjärjestelmäksi.

Valkealassa Jokelan S-Market puolestaan sai ilmavesilämpöpumpputehoa runsaasti, kun järjestelmäksi vali-koitui 1 kpl Multiheater 105 Pro ilmavesilämpöpumppuja ja sen rinnalle 3 kpl Multiheater EVI 25 ilmave-silämpöpumppuja.

S-Market Jokela, Valkeala

Valkealassa Jokelan S-Market puolestaan sai ilmavesilämpöpumpputehoa runsaasti, kun järjestelmäksi valikoitui 1 kpl Multiheater 105 Pro ilmavesilämpöpumppuja ja sen rinnalle 3 kpl Multiheater EVI 25 ilmavesilämpöpumppuja.

Multi Heater EVI HP on monoblock-tyyppinen ilmavesilämpöpumppu, eli se koostuu vain ulkoyksiköstä ja sisälle tulevasta kosketusnäytöllisestä ohjaimesta.

Multiheater EVI HP sopii erityisen hyvin suurtiin tiloihin, kuten suuriin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin sekä toimitilarakennuksiin. Tyypillisen kohteen tehon tarve 20 – 120 kW.

MULTIHEATER HP105PRO ILMAVESILÄMPÖPUMPPU puolestaan lämmittää ja tuottaa kuuman käyttöveden tehokkaasti vielä -30 asteen pakkasillakin. Tehoa sillä on mahdollista saada useamman yksikön rinnakkain asennuksella lähes rajattomasti. Nyt tavoiteltu säästö lämpöpumpuilla vuodessa on lähes 24000 euroa.

Multiheater EVI HP sopii erityisen hyvin suurtiin tiloihin, kuten suuriin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrosta-loihin sekä toimitilarakennuksiin. Tyypillisen kohteen tehon tarve 20 – 120 kW. MULTIHEATER HP105PRO ILMAVESILÄMPÖPUMPPU puolestaan lämmittää ja tuottaa kuuman käyttöve-den tehokkaasti vielä -30 asteen pakkasillakin. Tehoa sillä on mahdollista saada useamman yksikön rinnak-kain asennuksella lähes rajattomasti.

Mikäli teilläkin herää kiinnostus lämmityskulujen pudottamiseen, ottakaa rohkeasti yhteyttä myyntiimme, joko sähköpostitse info@costella.fi tai
puhelimitse 05 366 4155.