Costella Oy

Remontit ja talotekniikan maahantuonti

Remontit taloyhtiöille, yrityksille ja kodeille

Talotekniikan
maahantuonti

Remontit

Saat meiltä kaikki kodin remontit ja rakennustyöt alusta loppuun. Oman kodin remontointi on nykyisin varsin vaativaa puuhaa. Määräyksiä ja vaatimuksia tulee viranomaisilta, taloyhtiöltä, vakuutusyhtiöltä ja verottajalta. Materiaalit ja tarvikkeetkin vaativat juuri oikean käsittelyn ja työtavat. Costella on palvellut vuodesta 1994 lähialueiden asukkaita ja yrityksiä tehden tuhansia remontteja. Costella on johtava paikallinen urakoitsija kodin remonteissa. 25 vuotta ja yli 3000:n remontin kokemus - siitä luotettavuus.
Nyt myös rahoituksella!

Costella Oy on vuonna 1994 perustettu saneeraus- ja korjausrakentamiseen, talotekniikkaan sekä lämmityssaneerauksiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt sekä julkinen sektori. Päätoimialueemme on Kymenlaakso, jossa olemme johtava urakoitsija kotien kunnostajana. Toimimme lisäksi pääkaupunkiseudulla, joten asennukset ja huollot hoituvat koko eteläisen suomen alueella. Vaativia erikoistöitä suoritamme myös muualla Suomessa sekä ulkomailla.

Remontit asutussa ympäristössä ovat vaativinta rakennusalan työtä. Tähän haasteeseen vastaamme käyttämällä omaa sitoutunutta, hyvin koulutettua henkilökuntaamme kaikilla remontin erikoisaloilla. Käytettävissänne on 20 ammattilaistamme; Ei alihankintaketjua putki-, sähkö-, kylmälaite- tai muille erikoisammattitöille, vaan kaikki palvelu suunnittelusta loppusiivoukseen samasta paikasta. Yksi sopimus, aina kirjallisena, oma yhteyshenkilö ja asentajalla vain yksi työmaa remontin alusta loppuun asti. Helppoa!

Myös yrityskiinteistöjen energiaremontit kuuluvat osaamisalueeseemme

Maahantuonti

Maahantuomme valikoituja huipputuotteita, joita oman asennusurakointimme lisäksi valikoitu jälleenmyyntiverkostomme paikkakunnittain myy ja asentaa. Lämpöpumput ja energiansäästöratkaisut ovat suuri osa toimintaamme. 

Tiesitkö, että meillä Costellassa voit maksaa hankintasi myös edullisella OP-rahoituksella?

Rahoituksen hankit kätevästi alla olevasta linkistä. Rahoituspäätöksen voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi ja luottopäätöksen saat heti.

Artikkeleita ja uutisia

Multiheater EVI HP sopii erityisen hyvin suurtiin tiloihin, kuten suuriin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrosta-loihin sekä toimitilarakennuksiin. Tyypillisen kohteen tehon tarve 20 – 120 kW. MULTIHEATER HP105PRO ILMAVESILÄMPÖPUMPPU puolestaan lämmittää ja tuottaa kuuman käyttöve-den tehokkaasti vielä -30 asteen pakkasillakin. Tehoa sillä on mahdollista saada useamman yksikön rinnak-kain asennuksella lähes rajattomasti.

Eroon kaasulämmityksestä ​

Eroon kaasulämmityksestä Useissa Kymenlaaksolaisissa SOK myymälöissä haluttiin vaihtaa kaasulämmitys nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen lämmitysmuotoon. Ratkaisuksi valikoitui Costella Oy ja Multiheater ilmavesilämpöpumput Haminan Neuvottomassa maakaasulämmitys vaihtui kolmeen

Jatka lukemista »
Varaa maksuton kartoitus

Täytä lomake ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!

    Minua kiinnostaa: