Huoneilma

Hyvä huoneilma on monen asian summa. Kun sisäilma on kunnossa, siihen ei kiinnitä huomiota. Mutta kun siinä on ongelmia, nekin saattavat olla pitkään huomaamatta. Hyvän huoneilman elementit ovat sopiva sisälämpötila, optimaalinen ilmankosteus, hyvä ilman laatu, miellyttävät ääniolosuhteet ja valaistus sekä hyvä ilmanvaihto, joka ei aiheuta vedontunnetta.

Costellan tuotevalikoimassa löytyvät ratkaisut huoneilman parantamiseen.

Huoneilma kosteissa tiloissaxpelair- kylpyhuonetuuletin poistopuhallin kylpyhuoneessa = hyvä huoneilma

X-pelair kylpyhuonetuulettimet tarjoavat tehokkaimman suojan kosteuden ja hajujen hallintaan kosteissa tiloissa kuten pesuhuoneissa, pukuhuoneissa ja wc:ssä.

Xpelair voidaan asentaa seinälle, kattoon tai paneeleihin.  Valikoimasta löytyy kaksi puhallusnopeusvaihtoehtoa, 15l / s 21L / s, jotka ovat valittavissa asennettaessa.

Ominaisuudet

  • Markkinoiden hiljaisin kylpyhuonetuuletin
  • Tyylikäs muotoilu, vaihdettavissa oleva etupaneeli (neliö / pyöreä)
  • 2 nopeutta 15L / s ja 21L / s – valittavissa asennusvaiheessa
  • Sopii seinä-, katto-, paneeli- ja ikkuna-asennukseen
  • Täyttää määräykset

Osta verkkokaupastamme Ostella.net

 

 

Huonekohtainen lämmöntalteenottolaite
(LTO = Lämmön Talteen Otto)

Huonekohtainen lämmöntalteenottolaite eli pieni talon ulkoseinän läpi asennettava LTO-laite on ollut nyt markkinoilla muutaman vuoden. Kyseessä on pieni IV-kone lämmöntalteenotolla. Laite on hyvin tervetullut Suomeen, jossa on suuri rakennuskanta, jonka ilmanvaihto perustuu painovoimaisuuteen.

Lue lisää

Myös ilmalämpöpumpuilla voidaan vaikuttaa huoneilmaan

Ilmalämpöpumppu ennenkaikkea pitää huoneilman lämpötilan optimaalisena ja mukavana, mutta nykyisin myös ilmalämpöpumput on varustettu erilaisin huoneilmaa parantavin suodattimin.

Lue lisää

Poistoilmalämpöpumppu Multiheater

Multiheater lämpöpumppu ottaa tilassa olevan energian talteen ja tuo säästöä koko ajan. Se voi tuottaa vuodessa yhtä suuren lämpömäärän, joka vastaa normaalin pienen talon koko vuoden lämmitystarvetta.

Sen erinomaisuus perustuu jatkuvaan toimintaan pienellä teholla jolloin sen ei tarvitse vaihtaa kerralla ilmaa niin paljoa, että päälämmönlähteen tulisi korvata mahdollisesti syntyvää lämpövajetta. Se voi tuottaa kaiken kuuman käyttöveden koko perheelle ja pystyy tarvittaessa huolehtimaan keskikokoisen talon määräysten mukaisesta ilmanvaihdosta vaihtamalla sisäilman kerran kahdessa tunnissa.

Lue lisää

Ilmankostuttimet

Varsinkin talvella huoneilma pääsee liiankin kuivaksi ja aiheuttaa näin ollen elilaisia vaivoja. Costellan verkkokaupassa on tarjolla valikoima tekokkaita ja tyylikkäitä ilmankostuttimia, katso tästä lisää: Ostella.net