Ilmavesilämpöpumppu uutuudet

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilmavesilämpöpumppuja on kahdenlaisia. Split-tyyppisissä on sekä ulko- että sisäyksikkö, jotka yhdistetään kylmäaineputkistolla. Monoblock-tyyppinen ilmavesilämpöpumppu koostuu vain ulkoyksiköstä ja sisälle tulevasta kosketusnäytöllisestä ohjaimesta.

Multiheater tuoteperhe saa nyt täydennystä Green- ja Premium tuotevalikoimalla. Ilmavesilämpöpumppu uutuudet Multiheater Green-sarja yhdistää täydellisesti erittäin ympäristöystävällisen R290 kylmäaineen eli propaanin, sekä invertteritekniikan, ja hoitaa tehokkaasti talon lämmityksen/jäähdytyksen ja kuuman veden tuottamiseen jopa äärimmäisen kylmissä ilmastoissa. Sen energiatehokkuusluokka on A+++ myös 55°C, eli talon lämmitykselle patteriverkostollakin, jossa menoveden lämpötila voi olla korkea. Se lämmittää tehokkaasti -25 °C asti ja antaa lämpöä vielä -30 °C lämpötilassa. EVI-DC invertteritekniikalla saadaan optimaalisesti tehoa ja riittävästi kuumaa jopa 75°C vettä.

Multiheater Premium-sarja puolestaan käyttää ympäristöystävällistä R32 kylmäainetta. Sen energiatehokkuusluokka on A++ 55°C, eli talon lämmitykselle patteriverkostollakin, jossa menoveden lämpötila voi olla korkea. Menoveden lämpötila 35°C:ssa A+++ (koskee lattialämmitysjärjestelmiä). Myös Multiheater Premium lämmittää tehokkaasti kovillakin pakkasilla.

Sekä Green- että Premium sarjan laitteet toimivat erittäin hiljaa, jopa 41dB(A). 

Ilmavesilämpöpumppu uutuudet: Katso lisää multiheater.fi ja ota yhteys myyntiimme