Kaasulämmittäjä, yllättikö maakaasulasku?

Pienennä kaasun kulutusta jopa 80%

Kaasun markkinahinta on noussut voimakkaasti kesästä lähtien.

Joulu- ja tammikuun kaasulaskut ovat järkyttäneet kaasulämmittäjiä kautta maan, hintojen noustessa satoja ellei peräti tuhansia euroja edellisen kauden lukemista. 

Kaasun hinta on noussut, mutta lämmityskulujen nousua voidaan hillitä merkittävästi monin eri tavoin.

Yksinkertaisimmillaan tämä tapahtuu esimerkiksi kytkemällä lämpöpumppu kattilan rinnalle. Ilmavesilämpöpumppu kattilan rinnalla tuo merkittäviä säästöjä lämmityskuluihin. Kun ilmavesilämpöpumppu tekee suurimman työn, ja kaasu jää vain rinnalle. Näin kaasun hinta ei ole enää niin merkittävässä asemassa kun kaasun kulutusta voidaan vähentää jopa 80%. Ilmavesilämpöpumppu asennettuna kattilan rinnalle kustantaa noin 7500 eur ja maksaa itsensä takaisin tuomillaan säästöillä. 

lämpöpumpun kytkentä kaasukattilaan
Cooper & Hunter Unitherm 3 Monoblock-ilmavesilämpöpumput Teholuokat ovat: 4-16 kW yksivaiheisina ja 10-16 kW kolmivaiheisina.
Cooper & Hunter Unitherm 3 Monoblock-ilmavesilämpöpumput ovat tehokkaita sekä ympäristöystävällisiä. Teholuokat ovat: 4-16 kW yksivaiheisina ja 10-16 kW kolmivaiheisina.

Lämmön talteenotolla voidaan rakennusten hukkalämpöä ottaa hyödynnettäväksi, ja myös perinteisen kattilan vaihto merkittävästi paremmalla hyötysuhteella olevaan kondenssikattilaan säästää kaasun (tai öljyn) kulutusta merkittävästi. 

Costellasta löytyvät ratkaisut kaikille lämmitystavoille ja kaikissa kokoluokissa.

Työn osuudesta on kotitalouksilla mahdollisuus saada kotitalousvähennys, koko projekti on mahdollista toteuttaa rahoituksella, jolloin järjestelmä käytännössä maksaa itsensä tuomillaan säästöillä. 

Myös yrityksille on tarjolla erilaisia rahoitus- ja leasingratkaisuja. Näistä asiantuntijamme kertovat mielellään lisää. 

Kaasukondenssikattilat ja hybridiratkaisut

Atlantic Suomi kaasulämmitys

Hybridilämmitys 

Ilmavesilämpöpumput

Cooper & Hunter Unitherm ilmavesilämpöpumput

ELCO lämminvesivaraajat

Taloyhtiöt, rivitalot, hallit ym.: Esimerkkiratkaisuja ja rahoitusvaihtoehtoja

Taloyhtiöremontit 
Säästöjä lämpöpumpun ja kiinteistöautomatiikan avulla
Hallin lämmitys – energiakulut kuriin
Lämmitysjärjestelmät

OTA YHTEYTTÄ 05 366 4155 tai info @ costella.fi