omakoti-costella-remontit-dia.jpeg
omakoti-costella-remontit-dia.jpeg
keittio
keittio
sauna
sauna
previous arrow
next arrow

Kodin remontit ja rakentaminen

Saat meiltä kaikki kodin remontit ja rakennustyöt alusta loppuun. Katso kuvagalleriasta esimerkkejä toteuttamistamme remonteista. Oman kodin remontointi on nykyisin varsin vaativaa puuhaa. Määräyksiä ja vaatimuksia tulee viranomaisilta, taloyhtiöltä, vakuutusyhtiöltä ja verottajalta. Materiaalit ja tarvikkeetkin vaativat juuri oikean käsittelyn ja työtavat. Costella on palvellut yli 25 vuotta lähialueiden asukkaita ja yrityksiä tehden tuhansia remontteja.

Kaikkea ei voi osata tehdä itse, eikä aina se mukava naapurikaan! 

Teemme kaikki LVI-työt joko urakka- tai tuntilaskutusperusteella.

Ota yhteyttä! Teemme sinulle remonttisuunnitelman veloituksetta. 05 366 4155 tai info@costella.fi

 

 

Costellalla on Kymenlaaksossa ylivoimainen kokemus kodin remonttien toteuttajana.

Kolmekymmentä ammattilaistamme hoitaa kaiken alusta loppuun, siis itse vastaamme koko remonttiprojektista.

Paiskataan kättä, ja sopimus tietysti kirjallisena!

Palveluksessanne: Janne 040 910 5211 janne.sani@costella.fi  & Vesa 044 399 2500 vesa.heikari@costella.fi   Kodin remontit yhdellä sopimuksella alusta loppuun Kodin remontteja on olemme tehneet jo tuhansia. Lämmityslaiteremontteja samoin. Tutustu laajaan referenssiluetteloomme, sieltä löytyy todennäköisesti tuttavasi tai naapurisi, jolta voit kysellä tyytyväisyyttä tapaamme toimia.

Voitte huoletta jättää kotinne remontin vastuullemme ja vaikkapa lomailla itse sillä välin. Remonttiasiat voi todellakin hoitaa näin mukavasti kanssamme, kuten lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ennen teitä.

Anna Kostin Kunnostaa Kotisi!

Hoidamme yhteydenpidon isännöitsijään ja tarkastajiin. Huolehdimme että paikat pysyy siistinä remontin aikana ja työt valmistuvat ajallaan. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu täydellinen huolehtiminen kaikesta tarvittavasta remontin aikana.

 

Sisustusremontit

  Sisustusratkaisuissa suunnittelijamme osaa arvioida paikan päällä työn laajuuden eri materiaalivaihtoehdoilla. Hän tukee ja neuvoo monissa eri yksityiskohdissa. Oli kyse sitten keittiön kalusteista, tapetista, lattiamateriaalista tai laattojen valitsemisesta, pystyy sisustussuunnittelijamme esittelemään erilaisia vaihtoehtoja toiveidesi mukaisesti. Meillä on laaja valikoima yhteistyökumppaneita, joten valinnanvaraa riittää. Pystymme myös yhdistämään uusiin suunnitelmiin nykyisen sisustuksen tai auttamaan löytämään unelmien pintamateriaalit. Lopputuloksena syntyy remonttisuunnitelma, jonka toteutukselle annamme kirjallisen tarjouksen.
Tervetuloa meille keskustelemaan remonttiunelmista kahvikupposen äärellä! 
Laajemmissa kokonaisuuksissa kannattaa aina valita sisustussuunnittelijamme palvelut. Hän voi myös auttaa jo valmiina olevien omien suunnitelmiesi kanssa ja kertoa minkälaisia asioita  kannattaa ottaa huomioon. Näin varmistetaan, että  tuloksena on kestävä ja tyylikäs ratkaisu, joka lisää talosi tai asuntosi arvoa.   
Vaihtoehtoisesti voit tilata suunnittelijoiltamme kokonaissuunnitelmat, jolloin sinun ei tarvitse itse nähdä vaivaa, vaan voit rauhassa antaa unelmiesi remontin toteutua, aikaa säästäen ja vaivattomasti!
Sisustussuunnittelijamme palvelee seuraavilla alueilla: Kouvola, Kuusankoski, Myllykoski, Inkeroinen, Valkeala, Anjalankoski, Elimäki, Jaala… Toivomusten mukaan myös muualla!
Ota yhteyttä:—
Janne Sani
Sisustussuunnittelija
040 910 5211
janne.sani(a)costella.fi
 

Putkityöt

Olemme erikoistuneet putkistosaneerauksiin, lämmityslaitteistojen uusintoihin sekä ilmanvaihtolaitteiden asennuksiin.

Sähkötyöt

Urakoimme uudet omakotitalot sekä teemme myös pienemmät sähkötyöt. Yrityksellämme on A-ryhmän sähköpätevyys.

Öljypoltintyöt ja kaasukattilatyöt, pientalot ja suurkiinteistöt

Toteutamme ammattitaidolla: – Öljypoltinhuollot – Kaasupoltinhuollot – Kattilan vaihdot – Myös suurkohteet 1,2 MW asti Lue lisää tästä. 

Lämpöpumput ja energia remontit

  Toimitamme lämmitys- ja viilennysratkaisut yksiöistä aina kerrostaloihin ja liikekiinteistöihin. Lue lisää tästä. 

 

Edustamme Kouvolassa ja Etelä-Suomessa mm:
Ilmalämpöpumput: Cooper&Hunter ja Vivax Maalämpöpumput: Atlantic Geolia, Ecoforest Ilmavesilämpöpumput: Atlantic Alfea ja Multiheater Hybridilämmitysjärjestelmät: Atlantic Hybrid Oil ja Atlantic Hybrid Gas Öljykondenssikattilat: Atlantic Kimeo Kaasukondenssikattilat: Atlantic Effinox Condens, Varfree, Condensinox ym.  Kaasukondenssikattilat aurinkokeräimillä: Atlantic Perfisol Hybrid Duo

Kaikki lämmitysjärjestelmät suunnittelusta toteutukseen sekä ratkaisut kohteisiin joissa vanhaa öljylämmitystä korvataan kokonaan tai osittain lämpöpumpuilla.

 

Yhteistyössä kanssamme mm:
Atlantic Suomi Groupe-Atlantic Austria-Email Vivax Cooper&Hunter