omakoti-costella-remontit-dia.jpeg
omakoti-costella-remontit-dia.jpeg
keittio
keittio
sauna
sauna
previous arrow
next arrow

Kodin remontit ja rakentaminen

Saat meiltä kaikki kodin remontit ja rakennustyöt alusta loppuun. Katso kuvagalleriasta esimerkkejä toteuttamistamme remonteista. Oman kodin remontointi on nykyisin varsin vaativaa puuhaa. Määräyksiä ja vaatimuksia tulee viranomaisilta, taloyhtiöltä, vakuutusyhtiöltä ja verottajalta. Materiaalit ja tarvikkeetkin vaativat juuri oikean käsittelyn ja työtavat. Costella on palvellut vuodesta 1994 lähialueiden asukkaita ja yrityksiä tehden tuhansia remontteja.

Kaikkea ei voi osata tehdä itse, eikä aina se mukava naapurikaan! 

Teemme kaikki LVI-työt joko urakka- tai tuntilaskutusperusteella.

Ota yhteyttä!
Teemme sinulle remonttisuunnitelman veloituksetta.
05 366 4155 tai info@costella.fi

Voit saada ostoksiisi 2500-50000 euroa lainaa, nyt puoli vuotta ilman korkoa tai kuluja! Voit maksaa lainasi osissa tai kerralla nyt tai vasta 6 kk kuluttua, ensimmäisen puolen vuoden aikana korkoa ja kuluja ei kerry!

Tarjous voimassa 30.6.2023 asti. Katso lisää tästä linkistä

 


Costellalla on Kymenlaaksossa ylivoimainen kokemus kodin remonttien toteuttajana.

Kolmekymmentä ammattilaistamme hoitaa kaiken alusta loppuun, siis itse vastaamme koko remonttiprojektista.

Paiskataan kättä, ja sopimus tietysti kirjallisena!

Palveluksessanne: Janne 040 910 5211 janne.sani@costella.fi  & Vesa 044 399 2500 vesa.heikari@costella.fi

Kodin remontit yhdellä sopimuksella alusta loppuun

Kodin remontteja on olemme tehneet jo tuhansia. Lämmityslaiteremontteja samoin. Tutustu laajaan referenssiluetteloomme, sieltä löytyy todennäköisesti tuttavasi tai naapurisi, jolta voit kysellä tyytyväisyyttä tapaamme toimia.

Voitte huoletta jättää kotinne remontin vastuullemme ja vaikkapa lomailla itse sillä välin. Remonttiasiat voi todellakin hoitaa näin mukavasti kanssamme, kuten lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ennen teitä.

Anna Kostin Kunnostaa Kotisi!

Hoidamme yhteydenpidon isännöitsijään ja tarkastajiin. Huolehdimme että paikat pysyy siistinä remontin aikana ja työt valmistuvat ajallaan. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu täydellinen huolehtiminen kaikesta tarvittavasta remontin aikana.

Varaa maksuton kartoitus

Täytä lomake ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!

Costella Remontit Kosti kunnostaa kotisi - ammattitaidolla jo vuodesta 1994   

  Minua kiinnostaa:

  Sisustusremontit

  Sisustusratkaisuissa suunnittelijamme osaa arvioida paikan päällä työn laajuuden eri materiaalivaihtoehdoilla. Hän tukee ja neuvoo monissa eri yksityiskohdissa. Oli kyse sitten keittiön kalusteista, tapetista, lattiamateriaalista tai laattojen valitsemisesta, pystyy sisustussuunnittelijamme esittelemään erilaisia vaihtoehtoja toiveidesi mukaisesti. Meillä on laaja valikoima yhteistyökumppaneita, joten valinnanvaraa riittää. Pystymme myös yhdistämään uusiin suunnitelmiin nykyisen sisustuksen tai auttamaan löytämään unelmien pintamateriaalit. Lopputuloksena syntyy remonttisuunnitelma, jonka toteutukselle annamme kirjallisen tarjouksen.

  Tervetuloa meille keskustelemaan remonttiunelmista kahvikupposen äärellä! 

  Laajemmissa kokonaisuuksissa kannattaa aina valita sisustussuunnittelijamme palvelut. Hän voi myös auttaa jo valmiina olevien omien suunnitelmiesi kanssa ja kertoa minkälaisia asioita  kannattaa ottaa huomioon. Näin varmistetaan, että  tuloksena on kestävä ja tyylikäs ratkaisu, joka lisää talosi tai asuntosi arvoa. 

  Vaihtoehtoisesti voit tilata suunnittelijoiltamme kokonaissuunnitelmat, jolloin sinun ei tarvitse itse nähdä vaivaa, vaan voit rauhassa antaa unelmiesi remontin toteutua, aikaa säästäen ja vaivattomasti!
  Sisustussuunnittelijamme palvelee seuraavilla alueilla: Kouvola, Kuusankoski, Myllykoski, Inkeroinen, Valkeala, Anjalankoski, Elimäki, Jaala… Toivomusten mukaan myös muualla!

  Ota yhteyttä:—

  Janne Sani
  Sisustussuunnittelija
  040 910 5211
  janne.sani(a)costella.fi
   

  Keittiöremontti

  Kodin keskipisteen suunnitteluun kannattaa erityisesti panostaa. Toimivuus ja riittävät laskutilat oikeissa paikoissa takaavat perheen kokille hyvän ympäristön. Keittiöremontti onnistuu sukkelasti ja huolella kun tekemässä on ammattilainen.

  Remontin suunnittelu

  Toiveesi alkaa toteutua tarkoilla mittauksilla, joilla suunnittelijamme varmistaa kaikki tekniset ja kalustesijoitukseen vaikuttavat seikat. Vesipisteiden, ikkunoiden, pistorasioiden ja ilmanvaihdon lisäksi on lukuisia asioita huomioitava.

  Keittiön kunnostus vaatii useita ammattilaisia

  Keittiön remontissa tarvitaan ammattitaitoisen kalusteasentajan lisäksi putki- ja sähkömiestä. Onnistunut keittiöremontti vaatii täydellistä aikataulujen yhteen sopimista ja tavaran toimitusten varmuutta.

  Keittiöremontin hinta

  Keittiöiden hintahaitari on hyvin laaja. Avullamme saat unelmiesi keittiön aina hyvällä hinta / laatusuhteella, etkä maksa turhasta. Myös keittiöremonttiin saat meiltä rahoituksen helposti ilman pankissa käyntiä. Pyydä meiltä maksuton suunnittelukäynti remonttiasi varten. 

  Kylpyhuoneremontti

  Kylpyhuone pitäisi olla kodin tila jossa viihdytään, eikä vain hoideta pakollisia päivän rutiineja.
  Kalusteiden sijoittelu ja toimivuus ovat puutteellisen vesieristyksen ohella suurimpia ongelmia.

  Kylpyhuoneremontin suunnittelu

  Usein tila on rajallinen, joten suunnittelu astuu erityisen tärkeään rooliin.
  Suunnittelu aloitetaan asiakkaan mielikuvista uudesta kylpyhuoneesta.
  Suunnittelijamme voi tehdä myös oman ehdotuksensa.

  Pienestäkin kylpyhuoneesta saa yleensä toimivan, hyvin valitut materiaalit tekevät siitä vielä kauniin ja pitkäikäisen. LVIS-tekniikastakin suunnittelijamme osaa antaa ideoita.

  Kylpyhuoneen märkätilatyöt

  Costellan märkätila-asentajat tuntevat Suomen Rakentamismääräyskokoelman osan C2 vaatimukset, ja suorittavat työt sen mukaisesti. Kokeneimmilla asentajilla on VTT:n märkätila-asentajien henkilösertifikaatti ja kaikilla järjestelmätoimittajien tuotekoulutukset ja kurssit takanaan.

  Olemme erityisesti panostaneet märkätilatyöhön. Koulutamme asentajiamme jatkuvasti alan työmenetelmien ja materiaalien kehittyessä. Tarvittaessa suoritamme kosteusmittaukset ennen työn aloittamista sekä eri työvaiheiden edetessä varmistaaksemme, ettei jää mitään riskiä piilevistä kosteusvaurioista.

  Kosteusvauriot kylpyhuoneessa

  Meillä on oma kuivatuskalusto kosteusvaurioiden kuivatukseen sekä työn aikana käytettävien materiaalien kuivattamiseen työajan lyhentämiseksi.
  Käytämme ainoastaan ammattilaisten suosimia sertifioituja vedeneristysjärjestelmiä.
  Costellan ammattilaisten tekemään vedeneristykseen voit luottaa.

  Kylpyhuoneremontti nostaa asuntosi arvoa

  Kylpyhuoneessa on kodin kalleimmat neliöt, ne kannattaa saneerata vain yhdellä tavalla – kerralla oikein. Asunnon arvoa määriteltäessä märkätilojen kunnolla on suuri vaikutus.
  Meiltä saat aina todistuksen sertifioidusta järjestelmästä.

  Kylpyhuoneremontit taloyhtiöissä

  Etenkin taloyhtiöissä myös asukkaalla on vastuu siitä, miten kylpyhuoneremontti tehdään. Hoidamme isännöitsijän kanssa yhteyden pidon ja taloyhtiön tarkastukset vesieristyksestä.

  Kylpyhuone on mitä mielenkiintoisin saneerauskohde. Tarjolla on valtavasti kauniita kaakeleita ja kalusteita. Usein asentajamme toteaakin kylpyhuonetyön valmistuttua – olisipa tämä ollut omani.

  Olemme tehneet satoja kylpyhuoneremontteja vuosien varrella. Referenssejä löydät täältä. Tutustu työn jälkeemme kuvagalleriassa!


   

  Saunaremontti

  Kaikki me tiedämme saunan merkityksen suomalaiselle. Tämän päivän saunaremontti tekee saunasta tunnelmallisen ja kauniin. Tänä päivänä satsataan erityisesti seinäpaneeleiden ja lauteiden puulaatuihin.

  Tervaleppä sekä erilaiset lämpökäsitellyt puulaadut ovat suosittuja. Pitkäikäisimmät saunat tehdään tuijasta. Eri laatuja yhdistellään keskenään, myös paneelien koot voivat vaihdella. Valaistus tunnelman luojana mietitään myös tarkasti. Asennamme sekä valmislauteita että puuseppämme paikan päällä toteuttamia mitä moninaisimpia yksilöllisiä ratkaisuja.

  Saunaremontti on investointi hyvään oloon

  Usein saunasta tulee niin hieno, että se halutaan näyttää pesuhuoneeseen lasiseinän läpi. Kauniit luonnonmateriaalit, puu ja kivi hyvin yhdisteltynä ja oikein valaistuna miellyttävät vieraidenkin silmää. Saunassa jos missä on aikaa tarkastella tehdyn työn upeaa jälkeä. Kauniissa, uudessa ja puhtaassa saunassa mieli lepää.

  Infrapunasauna, voimme tehdä saunastasi kaksitoimisen

  upea sauna harmaan sävyissä - saunaremontti

  Saunan remontoinnin yhteydessä voidaan integroida nykyiseen saunaasi infrapunasaunatoiminto. Sauna säilyy perinteisenä saunana, mutta paneeleiden alle näkymättömiin on asennettu infrapunakalvot. Tutustu infrapunasaunan terveysvaikutuksiin.

  Saunaremontti kohteeseen kuin kohteeseen

  Teemme saunaremontteja kerros- ja rivitaloissa, omakotitaloissa ja piharakennuksissa sekä vapaa-ajan asunnoissa. Monen kerrostalon yhteissaunakin on käsialaamme. Joskus on järkevää muuttaa koko märkätilojen huonejärjestystä toimivammaksi. Tällöin astutaan ydinosaamisemme alueelle. Määrittelemme tarvittavat luvat, teemme suunnitelmat ja hoidamme koko projektin purkutöistä ensimmäisiin löylyihin.

  Kutsu suunnittelijamme luoksesi veloituksetta.

  Kuvia töistämme:

  Saneeraukset

  saneeraukset-costella-oy

  Teemme saneeraukset ja huoneistoremontoinnit aina pienistä maalaus- ja tapetointitöistä kokonaissaneeraukseen asti, jolloin vanhaa ei jää juuri muuta kuin ulkoseinät. Edustajamme osaa ottaa huomioon asioita, joita ei näy päällepäin. Hän tuntee myös LVI-tekniikan, joka tulee aina remonttia suunniteltaessa huomioida. Hän selvittää paikan päällä talon ikään liittyvät riskitekijät, kuten mahdolliset vesiputkistot maanvaraisessa betonilattiassa.

  Olemme erikoistuneet myös vaikeisiin ja vaativiin saneerauksiin, joissa sekä suunnittelussa että toteutuksessa on tunnettava talo- ja rakennustekniikkaa laajemminkin. Näitä ovat vaikkapa vanhan talon kellarikerroksessa tehtävät peruskorjaukset ja muutostyöt. Kun palveluksessasi on koko tietotaitomme, lopputuloksena on kauniin viimeistelyn lisäksi rakenneratkaisuja myöten onnistunut talon arvoa nostava remontti. Usein on kannattavaa esimerkiksi märkätilaremontin yhteydessä uusia koko talon vanhat vesijohdot.

  Viihtyisyyden ja terveellisyyden vuoksi on vanhemman talon laajemman remontin yhteydessä hyvä kartoittaa tarve koneelliselle, lämmön talteen ottavalle ilmanvaihtojärjestelmälle.

  Energian kallistuessa etenkin sähkö- ja öljylämmittäjän kannattaa harkita ilmalämpöpumppua tai ilma-vesilämpöpumppua.

  Olemme paneutuneet myös kosteusvahinkojen kartoittamiseen ja korjaukseen. Olemme todella täyden palvelun remonttitalo, joten nämäkin työt saat kaikki yhdestä paikasta.

  Tarvitsetko taloosi lisää tilaa?

  Olet kiintynyt taloosi, pidät sijaintia hyvänä, lasten kaverit ovat naapurissa ja ympäristö tuttu. Rakennamme taloosi laajennuksen kaavamääräysten puitteissa. Kaikki palvelu rakennuslupakuvineen yhdellä sopimuksella, avaimet käteen. Katso tästä referenssejä


  Putkityöt

  Olemme erikoistuneet putkistosaneerauksiin, lämmityslaitteistojen uusintoihin sekä ilmanvaihtolaitteiden asennuksiin.

  Teemme kaikki putki-ja-sähkötyöt joko urakka- tai tuntilaskutusperusteella. Olemme erikoistuneet putkistosaneerauksiin, lämmityslaitteistojen uusintoihin sekä ilmanvaihtolaitteiden asennuksiin.

  • Putkityöt eli asennukset ja saneeraukset
  • Viemäriasennukset
  • Vesijohtojen asennukset
  • Vesikalusteiden asennukset ja huollot

  Kohteita on monenlaisia, ja kaikkiin asennus- tai huoltokysymyksiin löydetään aina toimivin ja tehokkain ratkaisu.

  Esimerkiksi: Käyttövesiputkiremontti alk. 3600€ 

  • uudet käyttövesiputket pinta-asennettuna
  • uudet sulkuventtiilit vesipisteille
  • avaimet käteen asennuksen
  • koeponnistuksen
  • hinta sisältää n. 6 vesipistettä

  Lämmitysputkiremontti alk. 5400€

  • uudet lämmitysputket pinta-asennettuna
  • uudet patteriventtiilit ja termostaatit
  • avaimet käteen asennuksen
  • koeponnistuksen

   

  TILAA ILMAINEN KARTOITUS 

  Juha: 044 399 2271 | juha.laurila@costella.fi

  Tuotteet

  Tuotevalikoimastamme löytyvät niin varaajat kaikenlaisiin tarpeisiin kuin wc-pumppaamot ja silppuri-wc:tkin.  Elco lämminvesivaraajat Ondeo varaajat  Varaajat lämpöpumpuille Sähköinen veden suoralämmitin WC-pumppaamo TECMA ja WC-silppuri, repijä-WC

  Sähkötyöt

  Urakoimme uudet omakotitalot sekä teemme myös pienemmät sähkötyöt. Yrityksellämme on A-ryhmän sähköpätevyy

  Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa ilmainen kartoitus:

   

  Lämpöpumput ja energia remontit

  Toimitamme lämmitys- ja viilennysratkaisut yksiöistä aina kerrostaloihin ja liikekiinteistöihin. Lue lisää tästä. 

  Edustamme mm:

  Ilmalämpöpumput: Cooper&Hunter ja Vivax

  Maalämpöpumput: Atlantic GeoliaEcoforest

  Ilmavesilämpöpumput: Atlantic Alfea ja Multiheater

  Hybridilämmitysjärjestelmät: Atlantic Hybrid Oil ja Atlantic Hybrid Gas

  Öljykondenssikattilat: Atlantic Kimeo

  Kaasukondenssikattilat: Atlantic Effinox Condens, Varfree, Condensinox ym. 

  Kaasukondenssikattilat aurinkokeräimillä: Atlantic Perfisol Hybrid Duo

  Kaikki lämmitysjärjestelmät suunnittelusta toteutukseen sekä ratkaisut kohteisiin joissa vanhaa öljylämmitystä korvataan kokonaan tai osittain lämpöpumpuilla.

   

  Yhteistyössä kanssamme mm:

  Atlantic Suomi

  Groupe-Atlantic

  Austria-Email

  Vivax

  Cooper&Hunter