Atlantic maalämpöpumput

Maalämpö Kouvolassa ja Kymenlaaksossa

Maalämpöpumput maahantuo ja asentaa Costella Oy.

Maalämpöpumppu vähentää jopa 80% talon energiakuluista. Se käyttää maaperään varastoitunutta auringon lämpöä, ja samalla se minimoi hiilidioksidipäästöt ja pienentää hiilijalanjälkeä. Maalämmön hyödyntämiseen tarkoitetun lämpökaivon poraaminen ja maaperään tai vesistöön sijoitetun lämmönkeruuputkiston asentaminen on luvanvaraista. Varsinkin, kun kyseessa on muutoskohde, jossa tehdään lämpösaneeraus, on syytä käyttää asiantuntijaa suunnittelussa ja mitoituksessa. Asennuksessa on luonnollisesti myös käytettävä ammattilaista urakoitsijaa, jotta asennus tulee tehtyä oikein ja huolellisesti. Costella tarjoaa ammattiataidolla niin suunnittelun, mitoituksen kuin asennuksen.

Kouvolan kaupunki on antanut ohjeensa maalämmön lupamenettelyistä: ”Uudisrakennuksiin tulevat maalämmön hyödyntämisjärjestelmä tulee esittää rakennuslupahakemuksessa. Vanhan lämmitysjärjestelmän lämmönlähteeksi asennettavalle maalämpöjärjestelmälle tulee hakea toimenpidelupa. Uudisrakennuksen lämmitysjärjestelmän lämmönkulutus ja tehontarve tulee selvittää energiatodistuksessa ja perustamis- ja pohjaolosuhdelausunnosta on saatavissa hyvät tiedot lämmönlähteen ominaisuuksista.”

Voit lukea lisää Kouvolan kaupungin verkkosivuilta, ja tarkemmat ohjeet löydät myös Kouvolan kaupungin maalämpö-ohjeesta.

Hyödynnä nyt myös tuki siirryttäessä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. Katso lisää:Ely-keskus

Ecoforest ecoGEO maalämpöpumppu

Ecoforest ecoGEO maalämpöpummpu mukautuu asennuksen tarpeisiin. Esimerkiksi saneerauskohteissa teho on rajoitettavissa vanhan kaivon mukaiseksi. Invertteritekniikan ja ecoGEO-ohjauksen ansiosta maalämpöpumppu ecoGEO on markkinoiden monipuolisin ja älykkäin lämpöpumppu. Sillä voidaan hallita useita lämmityspiirejä yhtäaikaisesti. Mallistosta löytyvät niin Basic, eli perusmalli, Compact, eli kompakti maalämpöpumppu, jossa on 165 litran käyttövesivaraaja integroituna, sekä High Power-malli suuriin kiinteistöihin.

ECOFOREST MAALÄMPÖPUMPUILLA ON 6 VUODEN TAKUU. Katso lisää tästä

Atlantic Geolia maalämpöpumput

Atlantic toimittaa kaikkia kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen sopivia lämmitysvaihtoehtoja. Maalämpö tukee kestävää kehitystä kuten muutkin uusiutuvan energian lämmitysjärjestelmät.

Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämmön avulla voidaan lämmityskustannukset tiputtaa jopa kolmannekseen verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Katso tästä miten paljon voit säästää. Maalämpö on lisäksi ympäristöystävällistä uusiutuvaa energiaa, jota voidaan hyödyntää ympäri vuoden.

Geolia-maalämpöpumppu on nykyaikaisesti muotoiltu, helppokäyttöinen ja luotettava. Maalämpöpumppu tarjoaa käyttäjälleen vaivatonta, turvallista ja hinnaltaan edullista lämpöä. Geolia-mallistosta löytyy sopiva lämpöpumppu omakotitaloon ja rivitaloon, sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Atlantic on Euroopan suurimpia lämmityslaitteistojen valmistajia jo vuodesta 1968, ja sen kuudentoista tehtaan tuotannon helmiä ovatkin juuri Geolia maalämpöpumput.

Geolia maalämpöpumppumallisto

 • Atlanticin uusi Geolia–maalämpöpumppu on ulkomitoiltaan kompaktin kokoinen.
 • Geolia maalämpöpumppu on hiljainen erityisen kompressorimoduulin ansiosta.
 • Siemens Navistem ohjaimen ansiosta käyttö on helppoa suomenkielisen selkeän valikon osoittaessa eri toiminnot.
 • Geolia maalämpöpumppuun sopivat samat lisävarusteet, kuin muihinkin Atlantic tuoteperheen lämmityslaitteisiin, esim:
  • Kaksipiiri-KIT (lattia- ja patterilämmitys)
  • Kattilayhdistyssarja
  • Uima-allassarja
  • Viilennyssarja
  • Langaton kauko-ohjain (radiotoiminen)
  • Web Server
  • ym.

 

Geolia 5kW, 7 kW, 10 kW, 13 kW ja 17 kW mallit

Atlantic Geolia maalämpöpumput

Pienikokoinen Geolia maalämpöpumppu on energiatehokas, helppokäyttöinen, varmatoiminen ja tyylikäs. Erikoisvaimennuksen ansiosta maalämpöpumpun käyntiääni on erittäin hiljainen.

Geolia maalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi uudis- ja saneerauskohteissa, joissa on vesikiertoinen lattia- tai patterilämmitysjärjestelmä.

Geolia maalämpöpumppuun voidaan liittää minkä kokoinen lämminvesivaraaja tahansa Austria Email-mallistostamme.

Rivitaloihin soveltuu Geolia Cascade mallit 26 tai 34 kW.

 

Pyydä tästä ilmainen kartoitus

Energia-asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja
ehdottaa teille parhaiten sopivaa järjestelmää,
josta saatte kirjallisen tarjouksen.

Lisätietoja Geolia maalämpöpumpusta 

 

Toteutettuja esimerkkikohteita