Atlantic kondenssikattilat

Kondessitekniikka on tehokkain nykyaikaisin kattilatekniikka ja säästää eniten energiaa.

Costella Oy maahantuo, myy ja myös asentaa Atlantic kondenssikattilat Kymenlaaksossa.

Energiatehokkain menetelmä polttoaineen energiasisällön hyödyntämiseen. Kondenssikattilaan vaihtamalla saat huomattavia säästöjä verrattuna vanhaan. Vaihtamalla huipputekniikkaan energiaa säästyy, rahaa säästyy ja käyttömukavuus on huippuluokkaa. Keskimäärin n. 40°C lämpimät savukaasut johdetaan siististi ulkoilmaan hyväksytyn muoviputken avulla. Palamisilma voidaan ottaa saman putken kautta ns. kaksiseinäputkella. Ei siis tarvita erillistä kattilahuonetta.

Kaksivaiheinen lämmöntalteenottotekniikka hyödyntää ensimmäisessä vaiheessa ns. lähilämmön, joka syntyy polttoaineen palamisessa ja toisessa jälkilämmön, joka normaalisti jää hyödyntämättä, koska se karkaa savukaasujen mukana. Savukaasulämmön talteenotto kattilaveteen nostaa kondenssikattilan hyötysuhteen jopa yli 100 % :in. Tällä tekniikalla ylitetään kirkkaasti uusimmat lämmityskattiloille asetetut uusimmatkin  määräystasot.

Aurinkokeräin on helposti yhdistettävissä kondenssikattilajärjestelmään. Näin ei lämmityksen saneeraus tule kovinkaan kalliiksi ja tuloksena saadaan erittäin ekologinen lämmitysmuoto ja suuret säästöt vuotuisiin lämmityskustannuksiin.

Kondenssiöljykattila Atlantic Kimeo on edullinen eikä tarvitse muurattua savuhormia

Kondenssiöljykattila ei tarvitse erillistä kattilahuonetta

Kun lämmityskattila pitää uusia, eikä haluta muuttaa lämmitystapaa, on kondenssiöljykattila nykyaikainen vaihtoehto.

Kondenssiöljykattila omaa erinomaisen hyötysuhteen ja on tehokas, koska se ottaa talteen öljyn tai poltosta ja palamisilman kosteudesta syntyvän vesihöyryn sisältämän energian ja siirtää sen lämmitysveteen. Atlantic kondenssiöljykattilan hyötysuhde on jopa 103%.

Kondenssiöljykattila mallisto

Kondenssiöljykattilat Atlantic Axeo ja Atlantic Axeo Duo

Axeo malleja on neljä, tehot 25 kW ja 32 kW, molemmat joko varaajalla tai ilman.

Kaikki kattilahuoneen tekniikka on integroituna yhteen pakettiin. Poltin on valmiina esisäädettynä paikoillaan ja Siemens automatiikka shunttiventtiileineen on heti toimintavalmiina.

Kaikkiin malleihin sopii mittava lisävarustevalikoima kuten 2-piirisarja patteri- ja lattialämmitykselle,  huoneanturi ja kauko-ohjain langattomana (sama radiotoiminen T78 kuin Atlantic maalämpöpumpuissa, ilmavesilämpöpumpuissa ja hybridlämpöpumpuissakin)

Kimeo kondenssiöljykattilat lämmitykseen tai lämmitykseen ja kuuman käyttöveden tuottoon

  • Todella kestävä rakenne ruostumattomasta teräksestä
  • Kondenssitekniikan huima hyötysuhde nyt kaikkien ulottuvilla
  • Monipuolinen kattila, joka soveltuu kaikkiin käyttötarpeisiin
  • Kimeo kondenssiöljykattilan tiedot

Öljylämmitys uudiskohteeseen

 

Kondenssikaasukattilat

Atlantic tarjoaa maakaasulle ja propaanille sopivia kondenssikattiloita kaikkiin käyttöympäristöihin. Kondenssikaasukattilat ovat samaa tuoteperhettä Alfea ilmavesi- ja maalämpöpumppujen kanssa. Niissä on sama Siemens käyttöliittymä ja lukuisat lisävarusteKITit kuin Atlantic lämpöpumpuissakin.

Kondenssikattilat ovat moduloivia 5,5 kW:sta aina 34 kW:iin asti, ja sopivat pienestä omakotitalosta aina rivitaloihin. Kondenssikattila voidaan sijoittaa vanhan kattilan tilalle pannuhuoneeseen tai vaikkapa keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Viileän savukaasun poisto joko entiseen savupiippuun tai yksinkertaisesti seinän läpi ulos muoviputkella.

Pieneen tilaan on valittavissa mallit integroidulla käyttövesivaraajalla. Käyttövesivaraaja voidaan valita kooltaan vapaasti irrallisena ja siihen saadaan myös aurinkokeräinliitäntä valmiina.

Maakaasukondenssikattila Effinox Condens 5000 on maakaasua käyttävä täydellinen lämmitysjärjestelmä joka on suunniteltu muuttamaan maakaasun energiasisältö talosi mukavaksi lämmöksi sekä lämmitämään aina riittävästi tarpeeksi kuumaa käyttövettä kaikkein energiataloudellisimmalla tavalla.

Perfisol Hybrid Duo hyödyntää aurinkokeräimestä saatavan lämmön automaattisesti aina kun sitä on saatavana. Kaikki tekniikka on valmiiksi rakennettu yksiin kuoriin. Asennus on siten erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain liittää keräimelle menevät putket. Kaikki tarvittavat säätimet ja pumput automatiikkoineen on tehtaalla asennettu paikoilleen laitteen sisälle.

Varfree kaasukondenssikattila

varfree-ja-tausta

4 mallia: 40 – 100kW

  • Tämän päivän ratkaisu kiinteistöjen kaasulämmitykseen. Huomattavat säästöt kondenssitekniikan ansiosta.
  • Kattilan suunnittelussa on pyritty luomaan paras mahdollinen ratkaisu jolla saavutetaan mahdollisimman hyvä energiatehokkuus ja paljon tehoa pieneenkin tilaan.
  • Rinnakkainkytkentään saatavissa valmiit asennustelineet ja asennussarjat vedelle, kaasulle ja paloilmalle/savukaasuille.

Kondenssikaasukattila, kerrostalo, Laajakoski, Kotka

 

 
4 mallia 40 – 100 kW
  • Erinomainen hyötysuhde, jopa 110,5% PCI
  • Tehon automaattinen säätö 20-100%
  • Toinen hydrauliikan paluu optimoi kondensaation

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Esimerkkejä energiaremonteista