Tecma Wc-pumppaamo 3 Combi

495,00 

9 varastossa

Tecman WC-pumppaamo on kätevä ratkaisu, kun tarvitset vesi-wc:n tiloihin, joissa ei ole paksua viemäriä. Pumppaamossa on voimakas silppuripumppu, joka hienontaa ja poistaa jätteet nopeasti, hiljaisesti, hygieenisesti ja täysin automaattisesti.

– Toimintavarmuus – Tecman silppuripumppu toimii automaattisesti ja on erittäin luotettava.

– Tehokkuus – Voimakas 600/1000 W:n pumppu hienontaa ja siirtää huuhdellun wc:n sisällön jopa 11 m ylöspäin tai 50 m sivusuunnassa noin kolmessa sekunnissa, automaattisesti ja vaimealla äänellä.

– Huomaamaton ulkomuoto – Tecma on siisti valkoinen ja huomaamaton suorakaiteen muotoinen laatikko wc-istuimen takana. Pumppaamon sähköinen kotelointiluokka on IP55 (voidaan suihkuttaa puhtaaksi). Siinä on kiinnitetty erityisesti huomiota laitteen puhtaanapitoon, eikä siinä ole mitään ulokkeita tai putkistoja näkyvillä. WC-pumppaamo on siis helppo pitää puhtaana ulkopuolelta.

– Monipuolisuus – WC-pumppaamolla voi viemäröidä wc:n lisäksi lavuaarin, pesukoneen tai ammeen suihkukaapin. Jätevesi voi olla jopa +70ºC kuumaa ja sisältää pesuaineita.

– Edullisuus – Ylivoimaisista ominaisuuksista huolimatta wc-pumppaamon hinta on vain samaa luokkaa, kuin siihen kytkettävän tavallisen wc-istuimen.

WC-pumppaamo on valkoinen ja huomaamaton laatikko, joka sijoitetaan WC-istuimen taakse. Pumppaamon avulla saat helposti ja edullisesti esim. kellaritiloihin wc:n, pesualtaan, suihkukaapin, pesukoneen tai vaikka keittiön – ilman kalliita lattioiden piikkaustöitä tai pintojen uusimisia.

Pumppu asennetaan normaalin vaakasuuntaan poistavan wc-istuimen taakse. Painat vain wc:n huuhtelupainiketta kuten ennenkin. Voimakas silppuripumppu pumppaa sisällön tarvittaessa jopa 11 m ylöspäin tai 90 m sivusuuntaan n. kolmessa sekunnissa, automaattisesti ja vaimealla äänellä.

Laitetta voidaan käyttää myös ilman wc:tä, jos halutaan poistaa muita jätevesiä. Pumppaamoon voit kytkeä esimerkiksi keittiöaltaan, suihkukaapin, ammeen tai pyykinpesukoneen yhteen ja samaan yksikköön. Poistoveden lämpötila voi olla jopa +70 °C.

Ominaisuudet:

Mitat 450x175x370 mm
Jäteveden liitännät WC-istuimen lisäksi 2 kpl, vasemmalla
Suihkualtaan korkeus lattiasta 200 mm
Max nostokorkeus 11 m
Max sivusuuntaan 90 m
Huolto / tukkeuman poisto Ei tarvita työkaluja
Jäteveden lämpötila max+70 ºC
Kotelointiluokka IP55
Silppuripumpun teho 600/1000 W