Infrapunasaunat, höyrykaapit ja suihkukaapit

Suihkukaapit, höyrykaapit ja infrapunasaunat

Katso millä hinnalla saat nyt laadukkaan suihkukaapin!

Costella ja Maestro S.A. Barcelona tuottavat Suomeen laadukkaan suihkukaapit, malliston josta löytyy vaihtoehto jokaiseen kotiin. Valittavana lukuisia eri malleja heti Suomen varastostamme. Hinta-laatusuhde on Suomessa ennennäkemätön. Huippuedullinen hinta on mahdollinen suurten volyymien ja suorien toimitusten ansiosta. Toimitukset koko maahan kotiovellesi alle viikossa. Asennuspalvelu Kymenlaaksossa ja Regal-sarja myös pääkaupunkiseudulla. Useammat kerrostalokohteet asennamme koko maassa.

Mallisto on esillä Kouvolan toimipisteessämme. Tervetuloa näyttelyymme!

Infrapunasauna, höyrysauna ja suihku – kaikki yhdessä kaapissa

Maestro Regal -sarjan monitoimisuihkukaapeissa on samassa tilassa kaikki:

– Infrapunasauna
– Höyrysauna
– Suihkukaappi

Tutustu tästä Maestro Regal Infrapuna-höyrykaappi-suihkukaappi -monitoimikaappeihin

Tarkista saatavuus verkkokaupastamme.

HUOM: Suihkukaapit toimitetaan suoraan varastostamme asiakkaille!

Hinta-laatusuhde on Suomessa ennennäkemätön. Huippuedullinen hinta on mahdollinen suurten volyymien ja suorien toimitusten ansiosta.

Toimitukset koko maahan kotiovellesi alle viikossa. Asennuspalvelu Kymenlaaksossa ja Regal-sarja myös pääkaupunkiseudulla. Useammat kerrostalokohteet asennamme koko maassa.

Mallisto on esillä Kouvolan toimipisteessämme. Tervetuloa näyttelyymme toteamaan MAESTRO S.A. -suihkukaapin laatu
– yllätyt varmasti!

Verkkokauppamme toimii osoitteessa ostella.net

 

Infrapunasauna – sinullekin!

infrapuna_hoyrykaappi_suihkukaappi_maestrok062_black
Infrapunasauna-höyrykaappi-suihkukaappi MAESTRO REGAL 62B

Infrapunasaunasta on viime vuosina tullut suomalaisten keskuudessa melkoinen hitti. Niitä on aiemmin nähty eurooppalaisissa kylpylöissä, hyvinvointikeskuksissa ja yksityiskodeissakin jo kymmenkunta vuotta aina eteläistä naapuriamme Viroa myöten. Suomessa sen yleistymistä lienee hidastanut syvälle juurtunut saunaperinne, vaikka infrapunatekniikkaa on meilläkin jo pitkään hyödynnetty esimerkiksi sairauksien ja urheiluvammojen hoidossa. Infrapunasaunaa kokeilleet ovatkin monasti hankkineet ensimmäiset käyttäjäkokemuksensa tutun sairaanhoitajan vinkistä tai kuntosalilla tarjotun saunomismahdollisuuden myötä. Nyt infrapunasauna halutaan omaan kotiin, ei niinkään kiuaslämmitteisen saunan korvaajaksi vaan vaihtoehdoksi sille.

Mikä ihmeen infrapuna?

Infrapunasäteily on iholla lämpönä aistittavaa säteilyä, jonka aallonpituus on (toisin kuin haitallisella UV-säteilyllä) suurempi kuin näkyvällä valolla. Ei pelkästään aurinko vaan myös kaikki muut ”esineet”, joiden lämpötila on yli absoluuttisen nollapisteen, lähettävät infrapunasäteilyä. Niin sinä, minä kuin mummolan kuistin pelargoniatkin! Mistään insinööritieteen viimeisimmästä keksinnöstä ei siis ole kyse.

Iloa infrapunasaunasta

Infrapunasaunassa säteily lämmittää lauteilla tai penkillä istuvan saunojan, ei juurikaan saunatilan ilmaa. Sopivaksi saunomislämpötilaksi monet kokevat 40…45 celsiusastetta. Ilman kuumentamiseen perustuvaan kiuassaunaan verrattuna saunomiskokemus infrapunasaunassa onkin rauhoittava ja rentouttava. Saunasta tullaan virkistyneenä, ei löylyjen nujertamana. Vartin saunominen raskaan työpäivän jälkeen vie väsymyksen mennessään. Koska infrapunasäteily pureutuu syvälle ihoon, keho lämpenee sisältä päin ja sen myötä niin hikoilu, aineenvaihdunta kuin verenkiertokin vilkastuvat reippaasti. Infrapunasaunaa kutsutaan sen syvälle ihoon ulottuvan lämpövaikutuksen ansiosta myös syvälämpösaunaksi. Hikoilu on 2…3 kertaa voimakkaampaa kuin perinteisessä kiuassaunassa, kuona-aineita ja elimistölle myrkyllisiä aineita poistuu runsaan hikoilun myötä vastaavasti. Verenkierto vilkastuu, jolloin revähtymien, ruhjeiden, haavojen ja arpien paraneminen edistyy. Urheiluvammojen ja liikuntasuoritusten jälkeisten lihaskipujen hoitoon infrapunasauna vaikuttaa suotuisasti, niin ikään reumatismiin ja noidannuoleen. Saunominen poistaa stressiä ja unettomuutta, lisää rentoutta ja hyvänolon tunnetta. Myös asunnon tai kiinteistön arvoon infrapunasaunalla on positiivinen vaikutus!

Infrapunasauna suihkun tilalle

Kouvolalaisen Costella Oy:n maahantuomat, pieneenkin tilaan sopivat hyörysuihku/infrapunasaunakaapit ovat todellisia kotikylpylän monitoimitiloja, joissa yhteen neliömetriin on sovitettu kaikki –ja vähän enemmänkin- mitä pesuhuoneeltasi osaat toivoa. Tukevat turvalasiset suihkukaapit tarjoavat tuoksulla terästettävissä olevan höyrysaunan, jakkaralla istuvaa saunojaa kolmelta suunnalta hyväilevät infrapunalämmittimet, suunnattavat vesihierontasuuttimet, muunneltavalla valolla varustetun kattosadesuihkun sekä tavallisen käsisuihkun. Varusteluun kuuluvat niin ikään radio ja poistoilmapuhallin sekä mp3- ja cd-soittimen kytkentämahdollisuus, joita omaa mielimusiikkiaan suihkuun ja saunaan kaipaava nautiskelija arvostaa. Mallistossa on pyöreämuotoinen 90 x 90 cm ja suoraseinäisempi kidekulmainen 100 x 100 cm kaappi, molempia malleja on saatavissa sekä mustilla että valkoisilla taustaseinillä. Kotisi viihdekylpyläksi muuttavan hyörysuihku/infrapunasaunakaapin asennus vaikkapa kerrostalohuoneiston pesuhuoneeseen on tavallisen suihkukaapin asennukseen verrattavissa oleva toimenpide, joka ei tarvitse rakennuslupaa vaan ilmoitus isännöitsijälle riittää.

Infrapunalämpöä tavalliseen kiuassaunaan

Infrapunalämmittimet voidaan asentaa myös osaksi tavanomaista kiuaslämmitteistä saunaa, jolloin sitä voi käyttää niin perinteiseen tapaan kuin myös virkistävänä infrapunasaunana. Kiukaan ja infrapunan lämmön tarjoavan ”hybridisaunan” toteuttamiseen on kaksi toisistaan poikkeavaa tapaa. Uuden saunan rakentamisen tai vanhan remontoimisen yhteydessä infrapunalämmittimet voidaan asentaa ”piiloon” seinä- ja kattopaneelien taakse, jolloin sauna näyttää valmiina perinteiseltä suomalaiselta saunalta. Infrapunalämmittiminä tällaisessa tapauksessa käytettävien säteilijäkalvojen paikat tulee olla tiedossa jo katon ja seinien koolausvaiheessa, samoin lauteiden kiinnityksessä ne tulee huomioida. Kalvojen päälle asennettava paneeli ei saisi olla paksumpaa kuin 12 mm. Toinen tapa kiuassaunan varustamiseen infrapunalämmittimillä on lisätä ns. levylämmittimet suojaritilöineen olemassa olevan saunan seiniin lauteen taakse ja sivuille sekä kattoon. Tällöin saunatilan ilme muuttuu, mutta saunan pintarakenteita ei tarvitse purkaa. Hybridisauna on hyvä lämmittää ennen infrapunasaunontaa kiukaalla n. 40…50-asteiseksi, jonka jälkeen virransyöttö ohjataan päälle kytkettävälle infrapunalämmitykselle. Näin saunatila on miellyttävän lämmin infrapunasaunomisen alkaessa. Infrapunalämmittimien ja niiden ohjaimen kytkentä tulee aina teettää sähköasennusoikeudet omaavalla ammattilaisella, ja järjestelmä tulee aina myös varustaa kiukaan ja infrapunalämmittimien samanaikaisen käytön estävällä vaihtokytkimellä.

Tule tutustumaan erilaisiin infrapunasauna- ja suihkukaappivaihtoehtoihin, niiden toteuttajiin ja käytettävissä oleviin materiaaleihin Varastokatu 3:een!

Esimerkkejä suihku- ja höyrykaapeistamme sekä infrapunasaunoista:

infrapuna_hoyrykaappi_suihkukaappi_maestro-k022 infrapuna_hoyrykaappi_suihkukaappi_maestro_regal_22w infrapuna_hoyrykaappi_suihkukaappi_maestro_regal_27w

mm_8_katto mm_8_paneeli  mm_812