WC-pumppaamo & Silppuri WC

WC-pumppaamo TECMA ja WC-silppuri, repijä-WC

Olisiko kiva saada WC-istuin minne tahansa asunnossasi? TECMA WC-pumppaamo ratkaisee kaikki ongelmasi helposti ja edullisesti.

WC-pumppaamo, repijä WC-istuin tai WC-pumppaamo ja siihen valmiiksi liitetty tavallinen WC-pönttö ovat TECMAN kolme erilaista ratkaisua jokaiseen tarpeeseen, kun halutaan tehdä lisä-WC minne tahansa.

 

Tilaa tästä

Lisä WC minne tahansa, kolme TECMA WC-pumppaamo silppuri-ratkaisua:

1. Tecma Sanisplit 3 Combi tai Saniexpert WC-pumppaamo

2. Tecma Prestige WC-istuin repijäpumpulla

3. Tecma Sanisplit 3 Combi tai Saniexpert WC-pumppaamo ja tavallinen WC-istuin siihen liitettynä

 

Tecman WC-pumppaamot: Sanisplit 3 Combi ja Saniexpert

Tecman WC-pumppaamo on kätevä ratkaisu, kun tarvitset vesi-wc:n tiloihin, joissa ei ole paksua viemäriä. Pumppaamossa on voimakas silppuripumppu, joka hienontaa ja poistaa jätteet nopeasti, hiljaisesti, hygieenisesti ja täysin automaattisesti.

Ainutlaatuinen rakenne, toimintavarmuus omassa luokassaan

WC-pumppaamolla saat helposti tavallisen WC:n ja vesipisteet tilaan, jossa ei ole viemäriä.

WC-pumppaamo on valkoinen ja huomaamaton laatikko, joka sijoitetaan WC-istuimen taakse. Pumppaamon avulla saat helposti ja edullisesti esim. kellaritiloihin wc:n, pesualtaan, suihkukaapin, pesukoneen tai vaikka keittiön – ilman kalliita lattioiden piikkaustöitä tai pintojen uusimisia.

Pumppu asennetaan normaalin vaakasuuntaan poistavan wc-istuimen taakse. Painat vain wc:n huuhtelupainiketta kuten ennenkin. Voimakas silppuripumppu pumppaa sisällön tarvittaessa jopa 11 m ylöspäin tai 90 m sivusuuntaan noin kolmessa sekunnissa, automaattisesti ja vaimealla äänellä.

Laitetta voidaan käyttää myös ilman wc:tä, jos halutaan poistaa muita jätevesiä. Pumppaamoon voit kytkeä WC-istuimen lisäksi enintään 3 laitetta (esim. keittiöallas, suihkukaappi, amme tai pyykinpesukone) yhteen ja samaan yksikköön. Jos pumppaamoon liitetään astian- tai pyykinpesukone, WC-istuimen liitäntää ei suositella samanaikaisesti. Poistoveden lämpötila voi olla jopa +80 °C.

Ylivoimaiset ominaisuudet:

  • Toimintavarmuus – Tecman silppuripumppu toimii automaattisesti ja on erittäin luotettava.
  • Tehokkuus – Voimakas 450 – 600 W:n pumppu hienontaa ja siirtää huuhdellun wc:n sisällön jopa 11 m ylöspäin tai 90 m sivusuunnassa n. kolmessa sekunnissa, automaattisesti ja vaimealla äänellä
  • Monipuolisuus – WC-pumppaamolla voi viemäröidä wc:n lisäksi lavuaarin, ammeen ja suihkukaapin. Jätevesi voi olla jopa +80ºC kuumaa ja sisältää pesuaineita.
  • Huomaamaton ulkomuoto – Tecma on siisti valkoinen ja huomaamaton suorakaiteen muotoinen laatikko wc-istuimen takana. Pumppaamon sähköinen kotelointiluokka on IP44 tai IP55. WC-pumppaamo on siis helppo pitää puhtaana pyyhkimällä tai suihkuttamalla ulkopuolelta.
  • Edullisuus – Ylivoimaisista ominaisuuksista huolimatta wc-pumppaamon hinta on vain samaa luokkaa, kuin siihen kytkettävän tavallisen wc-istuimen.

 
WC-pumppaamon valinta – Saniexpert vai Saniplit 3 Combi

  Saniexpert Sanisplit 3 Combi
myös julkiset kohteet
Mitat 421×168,5×306 mm 450x175x370 mm
Max nostokorkeus 7 m 11 m
Max sivusuuntaan 70 m 90 m
Jäteveden lämpötila max+80 ºC max+70 ºC
Kotelointiluokka IP44 IP55
Silppuripumpun teho 450 W 600 W
Jäteveden liitännät WC-istuimen lisäksi 3 kpl, molemmilla sivuilla
ja laitteen päällä
2 kpl, vasemmalla
Suihkualtaan korkeus lattiasta 100 mm 200 mm
Huolto / tukkeuman poisto Tarkastuskansi avattava, ristipääruuvi Ei tarvita työkaluja*

* Tecman patentoitu split-ratkaisu mahdollistaa kaksiosaisen laitteen aukaisun ja tukkeuman poiston ilman työkaluja.

 

Saniexpert

Tuotekuva
Saniexpert wc-pumppaamon liitännät ovat sivuilla ja ylhäällä

Mitat:
Saniexpert wc-pumppaamon mittakuva

 

 

Sanisplit 3 Combi

Tuotekuva
Tecma silppuripumppu aukeaa kahteen osaan ja huolto ja puhdistus on helppoa

Putkiliitännät jäävät wc-pumppaamon sisäpuolelle.

Mitat:

Tecma 3 Combi WC pumppaamon mittapiirros

WC-pumppaamon liitännät

 

Tilaa tästä

 

 

WC-istuin silppuripumpulla

WC:n lisääminen kylpyhuoneeseen

Tecma prestige wc istuin silppuripumpulla sopii pieneen tilaan

 

WC:n lisääminen kylpyhuoneeseen tai pieneen tilaan onnistuu WC-istuin silppuripumpulla, jossa repijäpumppu on piilotettu WC-istuimen sisään.

 

Tecma Prestige 45 WC-istuimessa on sisäänrakennettu silppuripumppu jonka ansiosta saat tehtyä WC:n lähes mihin tahansa.
Kellarit, ullakot, portaikon aluset ja kaikki tilat, joissa ei ole viemäriä tai viemäri on halkaisijaltaan niin pieni ettei siihen saa WC-istuinta kytkeä, voidaan nyt helposti varustaa WC-istuimella.
Pienen kokonsa ansiosta Tecma Prestige 45 sopii sellaiseenkin tilaan jonne tavallinen wc-istuin ei mahdu, sillä syvyydeltään se on alle 50 cm.
 

Tecma Prestige 45 WC-silppuri-istuimen muotoilu on selkeä 

 
Tyylikäs ulkomuoto sopii nykyaikaisiin wc- ja kylpyhuonetiloihin.
Silppuripumpun toimintaperiaate on yksinkertainen ja toimintavarmuus huippuluokkaa. WC huuhdellaan, jolloin vedenpinta nousee ja silppurimoottori käynnistyy. Moottorin pyörittämät terät silppuavat huuhtelujätteen, ja sen jälkeen huuhteluaines pumpataan eteenpäin putkea pitkin (max. 4 m pystysuoraan, max. 50 m vaakasuoraan) ja
lopuksi jätevesi johdetaan tavalliseen viemäriin tai umpisäiliöön.
Pumpulla varustetun WC-istuimen asennus on helppoa ja pumpun huoltotarve minimaalinen.

Lataa tästä esite

Tecma Prestige 45 wc-pumppaamoistuin

Tilaa tästä

 

Tecma WC-pumppaamo-istuin-yhdistelmä

Olisiko mukavaa saada toinen WC kotiisi helposti?
Nyt siihen ei tarvita suurta ja kallista remonttia. Valmista puolessa päivässä ja pikkurahalla.

 

Tilaa tästä

 

Tecma silppuri WC on tavallinen laadukas WC-istuin jossa on erillinen wc pumppaamo

WC-istuin ja WC-pumppaamo yhdellä toimituksella

WC-silppuripumppu sopii WC-istuimen taakse eikä vaadi lisää tilaa leveyssuunnassa

Saat näin tehtyä WC:n lähes mihin tahansa. Kellarit, ullakot ja kaikki  tilat, joissa ei ole viemäriä tai viemäri on halkaisijaltaan niin pieni ettei  siihen saa WC-istuinta kytkeä, voidaan nyt helposti varustaa  tavallisella WC-istuimella.

WC-pumppaamon hiljainen toiminta sopii myös kerrostaloon

Hiljaisessa WC-istuimessa on kaksoishuuhtelu ja sen huolto sekä varaosien saanti on turvattu, koska malli on yleinen ja aivan tavallinen laadukas WC-istuin. Tecma 3 Combi on ainoana markkinoilla helposti ilman työkaluja avattavissa, joten jos silppuriin joutuu lasten lelu tai muu vieras esine, sen poistaminen onnistuu keneltä vain nopeasti, helposti ja siististi. Toimintavarmuus on huippuluokkaa joten laite soveltuu myös julkiseen käyttöön. Silppuripumpun vesiosassa ei ole ollenkaan liikkuvia osia, siksi se on hyvin varmatoiminen. Suoritat vain huuhtelun normaalisti ja silppuripumppu käynnistyy automaattisesti vedenpinnan kohotessa ja ilmanpaineen ohjaamana.

Kaikki kylpyhuoneen jätevedet samalla wc-pumppaamolla

Tecma WC-istuimeen voi liittää myös pesualtaan, pesukoneen ja suihkukaapin. Laite kestää +80C° vettä sekä vahvoja kemikaaleja. Pumppausteho on omaa luokkaansa ja jäteveden voi johtaa jopa 11m ylöspäin tai 50m sivusuuntaan. Lopuksi jätevesi johdetaan tavalliseen viemäriin tai umpisäiliöön. Valitset vain pienen tai suuren huuhtelun kuten ennenkin. Asennus on helppoa ja pumppaamo-osan puhtaanapitokin sujuu tasaisten pintojen ansiosta yhtä helposti kuin itse WC-istuimenkin.