Costella ENERGIAREMONTTI

COSTELLA ENERGIAREMONTTI – HELPOIN JA VARMIN TAPA SÄÄSTÖIHIN ILMAN KERTAINVESTOINTIA

Lämmitysenergia on taloyhtiöiden ja useiden kiinteistöyhtiöiden suurin vuosikustannus. Monien yritysten toimitilakuluissa se myös näyttelee leijonanosaa.

Costella energiaremontti on kokonaispalvelukonsepti jolla taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt ja yritykset voivat alentaa energiakustannuksia, sekä lisätä asumisen ja yrittämisen mukavuutta ja turvallisuutta. Taloyhtiön hiilijalanjälki pienenee ja rahaa säästyy muihinkin kiinteistön peruskorjauksiin helposti.

Energiaremontin toteuttaa Costella Oy pelkällä kuukausimaksulla ja kokonaan ilman suurta alkuinvestointia. Tekniikasta vastaavat Euroopan suurimpiin lämmitysjärjestelmävalmistajiin lukeutuva Atlantic-Groupe, sekä Multiheater,  ja rahoituksen hoitaa Siemens.

COSTELLA-ENERGIAREMONTTIA HELPOMPAA KOKONAISRATKAISUA SAA HAKEA

Costella-energiaremontti on luotu helpoksi kokonaisratkaisuksi isännöitsijöille ja muille taloyhtiön tai yrityksen edustajille. Teemme kaikki vaiheet alustavasta ideasta säästöhankkeen suunnittelun ja toteutuksen kautta laitteiston etävalvontaan.

Pyrimme siihen, että jokainen rahoittamamme Costella-energiaremontti pystyy tuottamallaan säästöllä hoitamaan kuukausimaksut, joten yhtiövastike tai liiketilan käyttökulu ei nouse. Tyypillisesti neljän, viiden vuoden kuluttua kuukausimaksut loppuvat ja kaikki säästöt kohdentuvat ainoastaan taloyhtiölle. Sitten onkin aika alentaa yhtiövastiketta, tai alkaa käyttämään säästöt muihin korjaustarpeisiin.

Säästäminen kannattaa aloittaa heti, vaikka lämmityslaitteisto olisi uusikin, lähes aina sitä voi parantaa, ja aloittaa säästöjen kerryttäminen. Vanhoissa lämmitysjärjestelmissä potentiaali säästöille on tietysti erittäin suuri. Asiantuntijamme pystyy usein kaivamaan esille odottamattomankin suuria säästökohteita kiinteistöstänne.

Costella-energiaremontti on täysin huoleton ja varma, rahoituksemme on järkevä, edullinen ja helppo. Laitteisto on huipputekniikkaa jolla hyvät takuut ja lisäksi rahoitukseemme sisältyy laitevakuutus koko sopimusajaksi. Yllättäviä kuluja ei siis ole luvassa, vaan energiaremontin kulut jakaantuvat tasaisesti sopimusajalle säästöjen maksettaviksi. Atlantic-lämmitysjärjestelmiin kuuluva Siemens-WebServer etävalvonta jatkaa halutessanne järjestelmän ja energiatehokkuuden seuraamista ammattilaistemme valvonnassa.

atlantic energiaremontti on helppo tapa säästää ympäristöä energiakuluja ja vaivoja

COSTELLA ENERGIAREMONTIN EDUT

 • Hyvä suunnittelu – realistinen säästölaskelma
 • Selkeä ja huipputekninen laitteisto.
  Atlantic-Groupe yhtenä Euroopan suurimmista valmistajista omaa Suomen suurimman valikoiman kaikkia lämmitystekniikoita ja järjestelmiä – kaikille energialähteille. Taloyhtiön lämmitysjärjestelmää ei tarvitse parsia kasaan mitä erilaisimmista komponenteista tapaus kerrallaan, koska Atlanticilla ainoana valmistajana on ne kaikki itsellään. Atlantic lämmityslaitteet sisältävät suomenkielisen Siemens-ohjausjärjestelmän ja haluttaessa Siemens WebServer etähallinnan. Koko laitekokonaisuus hallitaan yhdellä Siemens-älyllä. Toiminta on siten varmasti mahdollisimman energiatehokasta.
 • Multiheater ilmavesilämpöpumpuilla lämpö riittää varmasti. Valikoimista löytyvät niin alle 10 kW propaanilaitteet kuin suuret, yli 100 kW ilmavesilämpöpumput. Rinnakkain asennettuna saadaan lämmitystehoa lähestulkoon rajattomasti.
 • Vaivaton ja edullinen rahoitus valmiina
  Siemens Financial Services rahoittaa Atlantic-energiaremontit järkevästi ja edullisesti.
  Taloyhtiön isännöitsijän ei tarvitse suorittaa rahoituskierrosta vaan ainoastaan esittää ratkaisuehdotuksemme yhtiökokouksen hyväksyttäväksi.
  Kustannukset jakautuvat tasaisesti, mikä helpottaa budjetointia.
  Yrityksen tasetta ei rasiteta, joten pääoma vapautuu muuhun käyttöön.
  Leasing-vuokra on yrityksen verotuksessa vähennyskelpoinen. Lämmityslaitteiston omistus siirtyy yritykselle/taloyhtiölle sopimuskauden päätyttyä erillisellä sopimuksella
 • Ammattitaitoinen laiteasennus.
  Tekninen toteutus on varmoissa käsissä, sillä kaikki laitteistot ovat asentajille tuttuja ja heillä on tuki koulutuksineen aina tehdasta myöden koko ajan käytössään. Tämän mahdollistaa yhden valmistajan tuotteet ja yhteensopivuus kaikkeen tarpeeseen. Tämän päivän huipputekniikan osaaminen lämmityslaitteistoissa ei mahdollista asentajille useiden valmistajien tuoteosaamista parhaalla tavalla.
 • Toiminnan varmuus, takuut ja laitevakuutus
  Laitteistoilla on kahden vuoden täystakuu sekä rahoitussopimukseen sisältyvä vakuutus koko sopimuskauden ajan. Ylimääräisiä kulueriä ei ole tarpeen budjetoida Atlantic-energiaremontin jäljiltä.

Ota yhteyttä, kerromme lisää, kuinka kiinteistönne arvo nousee, hiilijalanjälki pienenee ja taloudenpito helpottuu. Tämän helpompaa ja edullisempaa energiansäästöpäätöstä on vaikea tehdä.

Ota yhteyttä: