Saunaremontti

Saunaremontti

Kaikki me tiedämme saunan merkityksen suomalaiselle. Tämän päivän saunaremontti tekee saunasta tunnelmallisen ja kauniin. Tänä päivänä satsataan erityisesti seinäpaneeleiden ja lauteiden puulaatuihin.

Tervaleppä sekä erilaiset lämpökäsitellyt puulaadut ovat suosittuja. Pitkäikäisimmät saunat tehdään tuijasta. Eri laatuja yhdistellään keskenään, myös paneelien koot voivat vaihdella. Valaistus tunnelman luojana mietitään myös tarkasti. Asennamme sekä valmislauteita että puuseppämme paikan päällä toteuttamia mitä moninaisimpia yksilöllisiä ratkaisuja.

Saunaremontti on investointi hyvään oloon

Usein saunasta tulee niin hieno, että se halutaan näyttää pesuhuoneeseen lasiseinän läpi. Kauniit luonnonmateriaalit, puu ja kivi hyvin yhdisteltynä ja oikein valaistuna miellyttävät vieraidenkin silmää. Saunassa jos missä on aikaa tarkastella tehdyn työn upeaa jälkeä. Kauniissa, uudessa ja puhtaassa saunassa mieli lepää.

 

 

Infrapunasauna, voimme tehdä saunastasi kaksitoimisen

upea sauna harmaan sävyissä - saunaremontti

 

Saunan remontoinnin yhteydessä voidaan integroida nykyiseen saunaasi infrapunasaunatoiminto. Sauna säilyy perinteisenä saunana, mutta paneeleiden alle näkymättömiin on asennettu infrapunakalvot. Tutustu infrapunasaunan terveysvaikutuksiin.

Saunaremontti kohteeseen kuin kohteeseen

Teemme saunaremontteja kerros- ja rivitaloissa, omakotitaloissa ja piharakennuksissa sekä vapaa-ajan asunnoissa. Monen kerrostalon yhteissaunakin on käsialaamme. Joskus on järkevää muuttaa koko märkätilojen huonejärjestystä toimivammaksi. Tällöin astutaan ydinosaamisemme alueelle. Määrittelemme tarvittavat luvat, teemme suunnitelmat ja hoidamme koko projektin purkutöistä ensimmäisiin löylyihin.

Kutsu suunnittelijamme luoksesi veloituksetta.

Kuvia töistämme: