Sisustusremontit

Sisustusratkaisuissa suunnittelijamme osaa arvioida paikan päällä työn laajuuden eri materiaalivaihtoehdoilla. Hän tukee ja neuvoo monissa eri yksityiskohdissa. Oli kyse sitten keittiön kalusteista, tapetista, lattiamateriaalista tai laattojen valitsemisesta, pystyy sisustussuunnittelijamme esittelemään erilaisia vaihtoehtoja toiveidesi mukaisesti. Meillä on laaja valikoima yhteistyökumppaneita, joten valinnanvaraa riittää. Pystymme myös yhdistämään uusiin suunnitelmiin nykyisen sisustuksen tai auttamaan löytämään unelmien pintamateriaalit. Lopputuloksena syntyy remonttisuunnitelma, jonka toteutukselle annamme kirjallisen tarjouksen.
Tervetuloa meille keskustelemaan remonttiunelmista kahvikupposen äärellä!

Laajemmissa kokonaisuuksissa kannattaa aina valita sisustussuunnittelijamme palvelut. Hän voi myös auttaa jo valmiina olevien omien suunnitelmiesi kanssa ja kertoa minkälaisia asioita kannattaa ottaa huomioon. Näin varmistetaan, että tuloksena on kestävä ja tyylikäs ratkaisu, joka lisää talosi tai asuntosi arvoa.

Vaihtoehtoisesti voit tilata suunnittelijoiltamme kokonaissuunnitelmat, jolloin sinun ei tarvitse itse nähdä vaivaa, vaan voit rauhassa antaa unelmiesi remontin toteutua, aikaa säästäen ja vaivattomasti!
Sisustussuunnittelijamme palvelee seuraavilla alueilla: Kouvola, Kuusankoski, Myllykoski, Inkeroinen, Valkeala, Anjalankoski, Elimäki, Jaala… Toivomusten mukaan myös muualla!

Janne Sani
Sisustussuunnittelija

040 910 5211
janne.sani@costella.fi

Janne Sani
Sisustussuunnittelija

040 910 5211
janne.sani@costella.fi