Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone pitäisi olla kodin tila jossa viihdytään, eikä vain hoideta pakollisia päivän rutiineja.
Kalusteiden sijoittelu ja toimivuus ovat puutteellisen vesieristyksen ohella suurimpia ongelmia.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Usein tila on rajallinen, joten suunnittelu astuu erityisen tärkeään rooliin.
Suunnittelu aloitetaan asiakkaan mielikuvista uudesta kylpyhuoneesta.
Suunnittelijamme voi tehdä myös oman ehdotuksensa.

Pienestäkin kylpyhuoneesta saa yleensä toimivan, hyvin valitut materiaalit tekevät siitä vielä kauniin ja pitkäikäisen. LVIS-tekniikastakin suunnittelijamme osaa antaa ideoita.

Kylpyhuoneen märkätilatyöt

Costellan märkätila-asentajat tuntevat Suomen Rakentamismääräyskokoelman osan C2 vaatimukset, ja suorittavat työt sen mukaisesti. Kokeneimmilla asentajilla on VTT:n märkätila-asentajien henkilösertifikaatti ja kaikilla järjestelmätoimittajien tuotekoulutukset ja kurssit takanaan.

Olemme erityisesti panostaneet märkätilatyöhön. Koulutamme asentajiamme jatkuvasti alan työmenetelmien ja materiaalien kehittyessä. Tarvittaessa suoritamme kosteusmittaukset ennen työn aloittamista sekä eri työvaiheiden edetessä varmistaaksemme, ettei jää mitään riskiä piilevistä kosteusvaurioista.

Kosteusvauriot kylpyhuoneessa

Meillä on oma kuivatuskalusto kosteusvaurioiden kuivatukseen sekä työn aikana käytettävien materiaalien kuivattamiseen työajan lyhentämiseksi.
Käytämme ainoastaan ammattilaisten suosimia sertifioituja vedeneristysjärjestelmiä.
Costellan ammattilaisten tekemään vedeneristykseen voit luottaa.

Kylpyhuoneremontti nostaa asuntosi arvoa

Kylpyhuoneessa on kodin kalleimmat neliöt, ne kannattaa saneerata vain yhdellä tavalla – kerralla oikein. Asunnon arvoa määriteltäessä märkätilojen kunnolla on suuri vaikutus.
Meiltä saat aina todistuksen sertifioidusta järjestelmästä.

Kylpyhuoneremontit taloyhtiöissä

Etenkin taloyhtiöissä myös asukkaalla on vastuu siitä, miten kylpyhuoneremontti tehdään. Hoidamme isännöitsijän kanssa yhteyden pidon ja taloyhtiön tarkastukset vesieristyksestä.

Kylpyhuone on mitä mielenkiintoisin saneerauskohde. Tarjolla on valtavasti kauniita kaakeleita ja kalusteita. Usein asentajamme toteaakin kylpyhuonetyön valmistuttua – olisipa tämä ollut omani.

Olemme tehneet satoja kylpyhuoneremontteja vuosien varrella. Referenssejä löydät täältä. Tutustu työn jälkeemme kuvagalleriassa!

« / 3 »