Lämpöpumput ja energiaremontit

Tehokas lämpöremontti Costellan avulla – Säästöä ja mukavuutta Kotiisi

Onhan lämmitysjärjestelmä kunnossa? Ethän maksa turhasta lämmittämällä viallisilla tai vanhanaikaisilla laitteilla?

Teemme lämpöremontit omakotitaloihin ja suuriin kiinteistöihin luotettavasti ja ammattitaidolla. Tutkimme rakennuksen olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kunnon ja mahdolliset puutteet. Kartoitamme rakennukseen sopivan lämpöratkaisun ja kerromme lisää erilaisista lämmitysvaihtoehdoista. Saat samalla tietoa erilaisista lämmitysjärjestelmistä, niiden asennus- ja käyttökustannuksista ja lämmitysmuotojen vertailusta. Teemme kartoituksia sekä omakotitaloihin että suuriin kiinteistöihin. 

Tiedätkö, että voit tehdä kotiisi lämpöremontin, joka parantaa paitsi ympäristöä myös perheesi taloutta? Kotitalouksien energiaremontti on viisas investointi, joka tarjoaa monia etuja, ja tässä kerromme, miksi se kannattaa toteuttaa.

1. Säästä rahaa

Energia on arvokas resurssi, ja energiankulutus voi muodostua suureksi osaksi kotitalouden menoista. Kun teet lämmitysjärjestelmäremontin Costellan asiantuntijoiden avulla, voit säästää huomattavasti lämmityskustannuksissa. Ilmavesilämpöpumpulla tai maalämpöpumpulla säästö voi olla 50-80% luokkaa, ja esimerkiksi suorasähkölämmitteisissä omakotitaloissa, joissa vesikiertoista lämmönjakojärjestelmää ei ole eikä haluta tehdä, ilmalämpöpumpulla tai poistoilmalämpöpumpulla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä lämmityskuluihin. 

2. Paranna asumismukavuutta

Lämmitysjärjestelmäremontti ei tarkoita pelkästään rahansäästöä, vaan se usein myös parantaa kodin mukavuutta.  Costella auttaa sinua valitsemaan ratkaisut, jotka tekevät kodistasi viihtyisämmän. Lämpöpumpuilla saadaan lämmityskaudella tarpeeksi lämpöä ja lämmintä käyttövettä, ja kesäaikaan huoneilma pysyy mukavan viileänä jäähdytysominaisuuksien vuoksi. 

3. Ympäristöystävällisyys

Ympäristötietoisuus on tärkeämpää kuin koskaan, ja lämpöremontti voi olla askel kohti kestävämpää elämäntapaa. Vähentämällä energiankulutusta vähennät myös hiilijalanjälkeäsi. Costella auttaa sinua valitsemaan ympäristöystävälliset ratkaisut, kuten lämpöpumput. Öljystä ja kaasusta luopumiseen on myös erilaisia rahallisia tukia tarjolla, myyjämme kertovat niistä mielellään lisää. 

4. Kiinteistön arvon nousu

Energiatehokkuuden parantaminen voi myös kasvattaa kiinteistön arvoa. Jos päätät myydä kodin tulevaisuudessa, lämpöremontti on houkutteleva myyntivaltti. Se osoittaa, että kiinteistö on hyvin hoidettu ja taloudellisesti fiksu valinta.

5. Säästä vaivaa

Costella tarjoaa täyden palvelun lämpöremontit, jotka tehdään ammattitaidolla ja huolellisesti. Sinun ei tarvitse stressata remontin suunnittelusta tai toteutuksesta – me hoidamme sen puolestasi. Sinun tarvitsee vain nauttia uudistuneesta kodistasi.

Costella on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita remonttipalveluita. Olemme ylpeitä auttaessamme kotitalouksia säästämään rahaa, parantamaan asumismukavuutta ja edistämään kestävää elämäntapaa.

Energiaremontti öljylämmitystaloon tai kaasulämmitystaloon

Yleisimmin öljylämmitysjärjestelmä on rakennettu 1950-1980 lukujen patterilämmitteisiin taloihin. Alueellisesti on käytössä myös maakaasua lämmitysenergianaan käyttäviä pientaloja. Tällaisia taloja on maassamme vielä runsaasti ja lämmitysjärjestelmä on usein alkuperäinen ja vaatii siis lähivuosina uusimista.

Uusiminen on järkevintä suorittaa ennen kuin vanha kattila hajoaa, se kun tapahtuu yleensä talvella ja vieläpä viikonloppuna kun korjaukset on tehtävä hätätyönä. Tällöin kiireessä öljylämmitysjärjestelmä tai kaasulämmitys vain vaihdetaan uuteen, koska ei ole aikaa alkaa suunnitella energiaremonttia kun talo jäätyy ja on hätä. Tällöin myös on usein maksettava se mitä pyydetään, kunhan asennusfirma vain jostakin saadaan paikalle.

Kun energiaremonttia päästään miettimään rauhassa, muodostuvat yleisemmin vaihtoehdoiksi joko maalämpöpumppu tai ilmavesilämpöpumppu. Costella tarjoaa myös erilaisia hybridilämmitysratkaisuja, mikä tarkoittaa joko lämpöpumppua kattilan rinnalle, tai ilmavesilämpöpumppua integroidulla öljy- tai kaasukattilalla. Hybridilämpöpumpuista lisää osoitteessa www.atlantic.fi. 

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on ollut vuodesta 2020 tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. 

Avustusta on myönnetty pientalon öljy- tai kaasulämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljy- tai kaasulämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, lukuun ottamatta fossiilisia polttoaineita käyttäviä rakennuskohtaisia lämmitysjärjestelmiä. Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroa. Tarkat ohjeet avustuksen hakemiseen: 

Öljylämmitys: https://www.ely-keskus.fi/oljylammityksen-vaihtajalle

Kaasulämmitys: https://www.ely-keskus.fi/kaasulammityksen-vaihtajalle

Avustuksen myöntää koko maassa Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja maksatuksen hoitaa ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus)

Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti energiatehokkaampaa ja mukavampaa kotia!

05 366 4155
info@costella.fi

Ilmavesilämpöpumput

maalämpö

Poistoilmalämpöpumput

Öljylämmitys

Kaasulämmitys