Sähköpatterit

Sähköpatteri ja pyyhekuivain

Atlantic valmistaa myös laajaa mallistoa nykyaikaisia ja energiatehokkaita sähköpattereita. Oletpa sitten uusimassa vanhoja pattereita tai rakentamassa uutta, ovat Atlantic sähköpatterit ratkaisu sinulle. 

TELIA – Monitoiminen patteri puhaltimella ja kuivaustelineillä

 • Kompakti ja edullinen
 • Ratkaisu keittiöön ja kylpyhuoneeseen
 • Energiatehokas ja helppokäyttöinen

Peilillä ja kuivaustelineillä sekä ripustuskoukulla varustettu malli on ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneeseen. Pieni koko ja siro rakenne. 

3 mallia:

Puhallinpatteri ilman kuivaustelinettä: kompaktin kokoinen laite lämmittää tilan nopeasti. Toinen malli kahdella kuivaustangolla ja ripustuskoukulla, joiden ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu pitää keittiöpyyhkeet käsillä ja kuivana. Esteettinen ja käytännöllinen, peilillä varustettu malli sopii puolestaan täydellisesti pieniin kylpyhuoneisiin pyyhetelineeksi. Patteri sekä lämmittää huoneen viihtyisäksi
että puhaltaa kuivaustelineillä olevat pyyhkeet kuiviksi. Boost-toiminnolla saadaan aikaan nopea lämmönnousu ja näin välitön lämmön tunne, jolloin telineellä olevat pyyhkeet, vaatteet tms. kuivuvat nopeasti.

Atlantic-Telia-monitoimipatteri-toimii-keittiössä-pyyhetelineenä

Lataa tästä esite


KEA kuivainpatteriKylpyhuoneen sähköpatteri ja pyyhekuivain

Kea sähköpatteri/konvektorilämmitin/kuivainpatteri on kätevä ratkaisu kylpyhuoneisiin, tuulikaappeihin ja eteistiloihin. Pienen kokonsa ja muotoilunsa ansiosta se sopii näppärästi ahtaisiinkin tiloihin. Se pitää tilan tasalämpöisenä, sekä kuivaa nopeasti märät asusteet ja lattiat erillisellä Boost-toiminnolla. Sopii myös jalkineille.

 • Atlantic KEA sopii kylpyhuoneisiin, eteistiloihin ja ahtaisiin tuulikaappeihin
 • Tyylikäs muotoilu, kiinteä tilalämmitin ja kaksi kuivatustelinettä
 • Harmaana ja valkoisena
 • Boost-toiminnolla nopea lämmönnousu ja näin välitön lämmön tunne
 • Toimii sekä tavallisena patterina että tehokkaana puhallinkuivaimena
 • Helppokäyttöinen ohjainpaneeli on ohjelmoitavissa jolloin voidaan saavuttaa jopa 25% säästö*

 

Lataa tästä esite

Osta verkkokaupasta Ostella.net


Tatou-Smart-Pilot-IO sähköpatteri

Atlantic TATOU säteilylämmitinTatou Smart Pilot IO-paneelilämmittimellä lämpö leviää tehokkaasti, hiljaa, nopeasti ja tasaisesti saaden aikaan ihanteellisen mukavuuden (lämmittämällä ilmaa ja seinämiä). Tämä saavutetaan yhdistämällä etusäleikkö ja tehokas alumiininen lämmityselementti.

Tatou Smart Pilot IO -paneelissa on kaksi innovatiivista toimintoa:

 • Cozytouch mahdollistaa laitteen reaaliaikainen seurannan ja kauko-ohjauksen älypuhelimen tai tabletin kautta.
 • Smart-toiminnon ansiosta laite oppii elämäntapasi ja mukavuutta koskevat vaatimukset optimaalisen mukavuuden ja energiansäästön saavuttamiseksi.
 • Jos etsit älykästä, kustannustehokasta, nopeaa ja tehokasta lämpöpatteria, Tatou Smart Pilot IO on tehty sinulle!

Tämä hiljainen moderni muotoilultaan ohut design-laite sulautuu mihin tahansa huoneeseen. Tatou Smart Pilot IO on suunniteltu olemaan sopusoinnussa kodin kanssa.

 

Sen ominaisuuksiin kuuluvat läsnäolon/poissaolontunnistus, ikkunan avaus/sulkemisilmaisintoiminnot, ja se myös oppii tallettamalla muistiinsa tapaparametreja jolloin sen avulla voidaan saavuttaa suuria säästöjä energiassa ja kustannuksissa. Sen lisäksi käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli, jossa on digitaalinen näyttö, on käytännöllinen. Yhteensopiva Cozytouchin kanssa.

LUE LISÄÄ