ilmalämpöpumput
costella-etusivu-remppa
Vivax ilmalämpöpumput
omakoti-costella-remontit-dia
Cooper & Hunter
previous arrow
next arrow

Costella Oy

Remontit ja talotekniikan maahantuonti

Costella Oy on vuonna 1994 perustettu korjausrakentamiseen, talotekniikkaan ja lämpöpumpputekniikkaan erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet sekä julkinen sektori. Kaikki remontit ammattitaidolla ja takuutyöllä.

Toimialueemme on Kymenlaakso, jossa olemme johtava urakoitsija kotien kunnostajana. Toimimme nyt myös pääkaupunkiseudulla, joten asennukset ja huollot hoituvat koko eteläisen suomen alueella. Vaativia erikoistöitä suoritamme myös muualla Suomessa sekä ulkomailla.

Maahantuomme valikoituja huipputuotteita, joita oman asennusurakointimme lisäksi valikoitu jälleenmyyntiverkostomme paikkakunnittain myy ja asentaa. Lämpöpumput ja energiansäästöratkaisut ovat suuri osa toimintaamme. 

Remontit

Kosti kunnostaa kotisi

Costella on johtava paikallinen urakoitsija kodin remonteissa. Lähes vuotta ja tuhansien remonttien kokemus – siitä luotettavuus.

Olemme Kymenlaaksossa toimiva saneerausrakentamiseen ja lämmityssaneerauksiin erikoistunut yritys. Remontit asutussa ympäristössä ovat vaativinta rakennusalan työtä. Tähän haasteeseen vastaamme käyttämällä omaa sitoutunutta, hyvin koulutettua henkilökuntaamme kaikilla remontin erikoisaloilla.

Koko remontti samasta talosta – käytettävissänne on 20 ammattilaistamme. Ei alihankintaketjua putki-, sähkö-, kylmälaite- tai muille erikoisammattitöille. Kaikki palvelu suunnittelusta loppusiivoukseen samasta paikasta. Yksi sopimus, aina kirjallisena, oma yhteyshenkilö ja asentajalla vain yksi työmaa remontin alusta loppuun asti.

Kotien ja kiinteistöjen lämpöremontteihin löytyvät laitteet ja palvelut Atlantic Suomen sivuilta. Costella Oy maahantuo ja myy laitteita. Lisätietoja ilmavesilämpöpumpuista, https://atlantic.fi/miksi-atlantic-on-paras-ilmavesilampopumppu/

Lämpöä ja viilennystä ilmalämpöpumpulla, maahantuomme Vivax ja Cooper&Hunter ilmalämpöpumppuja. Lisätiedot tuotteista sivuiltamme:
Vivax Y-Design
Cooper&Hunter Arctic NG 

Tiesitkö, että meillä Costellassa voit maksaa hankintasi myös edullisella OP-rahoituksella?

Rahoituksen hankit kätevästi alla olevasta linkistä. Rahoituspäätöksen voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi ja luottopäätöksen saat heti.
Varaa maksuton kartoitus

Täytä lomake ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!

Costella Remontit Kosti kunnostaa kotisi - ammattitaidolla jo vuodesta 1994   

  Minua kiinnostaa:

  Artikkeleita ja uutisia

  Multiheater EVI HP sopii erityisen hyvin suurtiin tiloihin, kuten suuriin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrosta-loihin sekä toimitilarakennuksiin. Tyypillisen kohteen tehon tarve 20 – 120 kW. MULTIHEATER HP105PRO ILMAVESILÄMPÖPUMPPU puolestaan lämmittää ja tuottaa kuuman käyttöve-den tehokkaasti vielä -30 asteen pakkasillakin. Tehoa sillä on mahdollista saada useamman yksikön rinnak-kain asennuksella lähes rajattomasti.
  Etusivu

  Eroon kaasulämmityksestä ​

  Eroon kaasulämmityksestä Useissa Kymenlaaksolaisissa SOK myymälöissä haluttiin vaihtaa kaasulämmitys nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen lämmitysmuotoon. Ratkaisuksi valikoitui Costella Oy ja Multiheater ilmavesilämpöpumput Haminan Neuvottomassa maakaasulämmitys vaihtui kolmeen

  Jatka lukemista »