Ilmavesilämpöpumppu uutuudet

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilmavesilämpöpumppuja on kahdenlaisia. Split-tyyppisissä on sekä ulko- että sisäyksikkö, jotka yhdistetään kylmäaineputkistolla. Monoblock-tyyppinen ilmavesilämpöpumppu koostuu vain ulkoyksiköstä ja sisälle tulevasta kosketusnäytöllisestä ohjaimesta.

Multiheater tuoteperhe saa nyt täydennystä Green- ja Premium tuotevalikoimalla. Ilmavesilämpöpumppu uutuudet Multiheater Green-sarja yhdistää täydellisesti erittäin ympäristöystävällisen R290 kylmäaineen eli propaanin, sekä invertteritekniikan, ja hoitaa tehokkaasti talon lämmityksen/jäähdytyksen ja kuuman veden tuottamiseen jopa äärimmäisen kylmissä ilmastoissa. Sen energiatehokkuusluokka on A+++ myös 55°C, eli talon lämmitykselle patteriverkostollakin, jossa menoveden lämpötila voi olla korkea. Se lämmittää tehokkaasti -25 °C asti ja antaa lämpöä vielä -30 °C lämpötilassa. EVI-DC invertteritekniikalla saadaan optimaalisesti tehoa ja riittävästi kuumaa jopa 75°C vettä.

Multiheater Premium-sarja puolestaan käyttää ympäristöystävällistä R32 kylmäainetta. Sen energiatehokkuusluokka on A++ 55°C, eli talon lämmitykselle patteriverkostollakin, jossa menoveden lämpötila voi olla korkea. Menoveden lämpötila 35°C:ssa A+++ (koskee lattialämmitysjärjestelmiä). Myös Multiheater Premium lämmittää tehokkaasti kovillakin pakkasilla.

Sekä Green- että Premium sarjan laitteet toimivat erittäin hiljaa, jopa 41dB(A). 

Ilmavesilämpöpumppu uutuudet: Katso lisää multiheater.fi ja ota yhteys myyntiimme

Uusimmat artikkelit

Lämmön talteen otto kerrostalon katolla. Hukkalämpö otetaan talteen.
Tiedotteet

Lämmön talteenotto

Tehokas lämmöntalteenotto suurissa kiinteistöissä Ympäristöystävällinen ratkaisu energiansäästöön Kerrostalot hallit toimistorakennukset kauppakeskukset 8230

Lue lisää »